Destekleyenler var paylaşan utanmıyor silmiordasiteye enflasyon uğramamış galiba 2016 yılındayız sanıyor boş konu olmuş
Destekleyenler var paylaşan utanmıyor silmiordasiteye enflasyon uğramamış galiba 2016 yılındayız sanıyor boş konu olmuş
Ya kanka boşver bunlar devam etsin bu kafayla hayatta kazandıkları tek şey çevresindeki insanlardan alacağı bı dal sigaradır kumar hayatımızı sikti dioruz bonuslarla biraz zararı cikartalm adamlarn paylastigi konuya bak ve destekleyen yaratıklara bak bunlar yzuunden bu hale geldi ins daha da beter olur bunlar daha daha kotukerini hak ediyor borçlarımı yavaş yavaş kapoatmm kumar kynamiyacam tat tuz kalmadı 3 iqluler yzuundenUzatıyoruz birader sana mı sorcaz uzatıp uzatmayacağımızı 10 lira mı kaldı a. mk insanlar tabii yorum yapacak sana ne oluyor hayırdır?
Haklısın kardeşim de ben alan kişilerden ziyade yorumda vatanı savunur gibi savunulmasına tutuldum. Yoksa kim almış kim almamış beni bağlamıyor. Ama göz var nizam var o da ayrı birşey.Allah akıl fikir versin ne diyelim.Ya kanka boşver bunlar devam etsin bu kafayla hayatta kazandıkları tek şey çevresindeki insanlardan alacağı bı dal sigaradır kumar hayatımızı sikti dioruz bonuslarla biraz zararı cikartalm adamlarn paylastigi konuya bak ve destekleyen yaratıklara bak bunlar yzuunden bu hale geldi ins daha da beter olur bunlar daha daha kotukerini hak ediyor borçlarımı yavaş yavaş kapoatmm kumar kynamiyacam tat tuz kalmadı 3 iqluler yzuunden
Kanka almasida saçma böyle bı bonuss siteye neden prim veriyorsun bu kadar mı düşer insan 10 TL katlanmaz bile hesabımda 10 TL kalsa kaybettm diorm oynamiorm cikiorm ve bunu dalga geçer gibi siteler verior talep olmasa vermezler haydi verdi niye paylasiorsun haydi paylaştı canı sıkıldı neden destekliyorsunuz site onların sanki gece gece uyuz oldum angutlara skm bonuslari umarm biter 10 tlde cekemezsiniz bı kuru ekmege muhtaç olursunuz hakkinz o durHaklısın kardeşim de ben alan kişilerden ziyade yorumda vatanı savunur gibi savunulmasına tutuldum. Yoksa kim almış kim almamış beni bağlamıyor. Ama göz var nizam var o da ayrı birşey.Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Kardalar kanka sivri zekalılar 1.78 TL kardalar bugün patladm artk yeter yavEft ücreti 8,22 kuruş olmuş
Olabilir 🙃🙃Adam banlanmış tekrardan ayhshshsha
Buradakiler hep böyle fjjklllYa bı git utanmaz almış bide normal biseymis gibi karşılıyor abi siz nesiniz anlam veremiyorum millet milyon dolarlarla oynuyor bizim millet 10 TL peşinde hay Allah'ım akıl ver ağır konuşacam olmuyor
Hiyar olu hiyar bak benim azimi bozdurma ben 10tl falan almadim g.t lalesi size diyorumki uzattikca bu konu kapanmiyor hayir sana ulasabilsem kafanida ezerimde burda herkez erkek lavuga bak pc evladi benim kafami bozma sslalni s.kermYav ben bu forumdakiler ciddiye bile almuorm angut bide Dior yaşça büyüğüm gelmiş 10 TL kovalıyor boş yapıyor bu ben 20 yaşında böyle bı saçmalığa aklım eriyorsa bu anguuuutlari dusunemiyorum yazık ins siteler bonuslaribkaoatir ekonomi daha kötü olur bı ömür kumarda kaybedersiniz diyorlar belki site onlarndr aw paylaşmayın boş bonuslari buna bonus bile denmez forumun hepsi böyle olmuş eskisi gibi tadı tuzu yok bi bonus kovaliyorduk heves vardı sayenizde bitti valla böyle devam etmeye bakın adamlar sayenizde para ile oynuyor sizin gibiler olmasa napacak bunlar biraz param olsa bu angutlari çoktan dolandirmistm bile bunlara çok bile bu bonuslar
Bu konuyu açmaya da ne diyim bilemedim o kadar mı düştü bu insanlarKonudan alakasız, konu kapanir mi bilmem ama ihtiyacı olan kullansın canli destekten aliniyormus bu piyasada bedava bakiye veren panel yok dostlar
cloutify.tr
Yok hocam sana lafım yokdegerli dostum bu smm panel, lutfen bana argo kelimelerde bulunmayin. ben yardimci olmak istedim sadece
Karşımda olsa özür dilersn klavye delikanlı ligi yapiorsn keşke diyarbdkrda olsa. Şu Saniye oldursem seniHiyar olu hiyar bak benim azimi bozdurma ben 10tl falan almadim g.t lalesi size diyorumki uzattikca bu konu kapanmiyor hayir sana ulasabilsem kafanida ezerimde burda herkez erkek lavuga bak pc evladi benim kafami bozma sslalni s.kerm
Hangi site kanakBeyler elmde sper dvet bnusu vr dm den yazsn isteyenlkr
yalan bea 4 gun oldu ekleme bisey yapmiyolar hala promosyonlarda var destek 4 gundur cevap vermiyor yalanKonudan alakasız, konu kapanir mi bilmem ama ihtiyacı olan kullansın canli destekten aliniyormus bu piyasada bedava bakiye veren panel yok dostlar
cloutify.tr
bana direkt verdiler kanka tekrar canlı destege yazsanayalan bea 4 gun oldu ekleme bisey yapmiyolar hala promosyonlarda var destek 4 gundur cevap vermiyor yalan
Çok büyük bonus kacirmayin.aman ha.
kanka icerigine baktığında anlayacaksinBu konuyu açmaya da ne diyim bilemedim o kadar mı düştü bu insanlar
Sizin gibi caniler yüzünden bir adım ileriye gidemiyoruz öldür de cikama icerdenKarşımda olsa özür dilersn klavye delikanlı ligi yapiorsn keşke diyarbdkrda olsa. Şu Saniye oldursem seni
Dedi ve 10 TL deneme Bonus kullanmaya gitti AhahhahahahahaSizin gibi caniler yüzünden bir adım ileriye gidemiyoruz öldür de cikama icerden