Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cloutify 10₺ Deneme Bonusu

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
bonusu paylaşan arkadaşa teşekkürler 10 tl yi slotta 200 tl yapıp çektim

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
Uzatmqyin alan alsin almayan almasin zorla kimse kimseye bisey yaptirmiyor.
Ya bı git utanmaz almış bide normal biseymis gibi karşılıyor abi siz nesiniz anlam veremiyorum millet milyon dolarlarla oynuyor bizim millet 10 TL peşinde hay Allah'ım akıl ver ağır konuşacam olmuyor

Alicaglar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
136
13
18
Arkadaslar gerek yok kavgaya kalp kirmaya

snrelt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
930
280
63
Ya bı git utanmaz almış bide normal biseymis gibi karşılıyor abi siz nesiniz anlam veremiyorum millet milyon dolarlarla oynuyor bizim millet 10 TL peşinde hay Allah'ım akıl ver ağır konuşacam olmuyor
Sıgır ben bisey almadim siz uzatip ayni konu kalip duruyor burda

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
Yav ben bu forumdakiler ciddiye bile almuorm angut bide Dior yaşça büyüğüm gelmiş 10 TL kovalıyor boş yapıyor bu ben 20 yaşında böyle bı saçmalığa aklım eriyorsa bu anguuuutlari dusunemiyorum yazık ins siteler bonuslaribkaoatir ekonomi daha kötü olur bı ömür kumarda kaybedersiniz diyorlar belki site onlarndr aw paylaşmayın boş bonuslari buna bonus bile denmez forumun hepsi böyle olmuş eskisi gibi tadı tuzu yok bi bonus kovaliyorduk heves vardı sayenizde bitti valla böyle devam etmeye bakın adamlar sayenizde para ile oynuyor sizin gibiler olmasa napacak bunlar biraz param olsa bu angutlari çoktan dolandirmistm bile bunlara çok bile bu bonuslar