- 18,515
- 16,838
- 113
Seni sevmeye başlıcam diye çok korkuyorumKardeşlerim ha size 1000 TL gelmiş ha başkasına ikinizde burda rolling takip ediyorsunuz yarın yine birbirinizin yüzüne bakacaksınız kırmayın birbirinizi
Seni sevmeye başlıcam diye çok korkuyorumKardeşlerim ha size 1000 TL gelmiş ha başkasına ikinizde burda rolling takip ediyorsunuz yarın yine birbirinizin yüzüne bakacaksınız kırmayın birbirinizi
Paramızla rezil oluyoruz vay beBir yere atmış inşallah limit yeter saatlerdir site arıyor adam parasıyla oyun oynayamıyor 🤣🤣
Hahahahahah arada oluyor öyleSeni sevmeye başlıcam diye çok korkuyorum
Sevdiğin an -500₺ yazarHahahahahah arada oluyor öyle
İnşallah kank inşallah sıkıldık artık hele dünden sonra bunalıma girdim artık hareket lazım forumda kavga gürültü eksik olmuyor kimisi 200 kimisi 1k için çıktıysa çıktı çıkmadıysa koy götüne rahvan gitsin yani ne uzatıp sakız ediyosunTümbete attı o yüzden limit yok artik
Rotabet kesinlikleSite bakıyorum beyler 100 150 arası ödeme sıkıntısı cikarmifsk
Yapıştır bro ses gelsin.Tether-20 attım geçmesini bekliyorum
Yok şuan bende +200 deli oğlannSevdiğin an -500₺ yazar
Kafadan okumaya basladim devamini okumadm kimseye kendini ispat etmene gerek yk 50k sana kucuk paradir burda 50 tlye adam vuruolar nys bol sansKimseye cevap veremem kusura bakmayın misafirimiz var yalancı yerine düşmekten iyidir kanıt 50k kupon yapamam ben 😄😄😄
Minimum 500 TL oldu dostum sitelerde eğer altı tutar yapıyorsan hata veriyorPayco yatırım yapılmıyor güncellememi var şuan
Nasıl bir ses hahahahahaYapıştır bro ses gelsin.
Ferdi’ye borcu olan birisini buldukYok şuan bende +200 deli oğlann
Aynen öyle kank nasıl olacak kumarın bile eski tadı yok hastalıktan oynuyoruz önceden araba ev alırdık kumardan alınan paralara şimdi telefon bilgisayarParamızla rezil oluyoruz vay be
Borç değil geri dönüş fazla oldu hahahahahahFerdi’ye borcu olan birisini bulduk
Ondan hata veriyor demek ki eyvallahMinimum 500 TL oldu dostum sitelerde eğer altı tutar yapıyorsan hata veriyor
Borcunu ödemediğini görmedim zaten, sadece trafiği yoğun 😅 geçen birisi şey yazmış forumda tek borcunu ödeyen adam Ferdi diye, sıkıntı şu ki doğru akBorç değil geri dönüş fazla oldu hahahahahah