- 22,370
- 11,367
- 113
Snein ben bı bitmediniz ak ya alın şunu burdan elimden kaza çıkacak
Snein ben bı bitmediniz ak ya alın şunu burdan elimden kaza çıkacak
Senin ben okuduğun mektebin aw
Ankara beni bulsun hahahahahSen yalancı solcusun Polat Alemdar ile işbirliği yaptın sen
Yav yok soracak olan @Naruto ya sorsun bu adamla poker konusunda aramız bozuldu onuda aldım ayrımcılık yapacak olan adam arası bozuk olan adamıda almazHahahahah kanka sen bir hafta böyle çekersin diyim
Hedef alarak Kazancmi 1 milyon yoksa yatırım mı 1 milyon dost yoksa kayıp mı hahahajajaSon 1 ay sonra eskisi gibi sahalardayız 😅bu yaz hedef 1 milyon
Hedef laHedef alarak Kazancmi 1 milyon yoksa yatırım mı 1 milyon dost yoksa kayıp mı hahahajaja
İnşallah kank siteler kaybetsin de kim kazanıyosa önemli değilSon 1 ay sonra eskisi gibi sahalardayız 😅bu yaz hedef 1 milyon
Konuyu ilk sayfadan beri takip eden fazla konuşmaz reis boş ver sen konuşan adamları ben hiç görmedim bile konudaYav yok soracak olan @Naruto ya sorsun bu adamla poker konusunda aramız bozuldu onuda aldım ayrımcılık yapacak olan adam arası bozuk olan adamıda almaz
Hangi hedef ama 3 tane hedef saydım sana dostHedef la
Ferdi işimi tamam o iş alacak verecek kalmadı hahahahahasandıkları terk etme @murobaşkan ne oldu o iş diyorum cevap yok
KayıpHangi hedef ama 3 tane hedef saydım sana dost
Doğru söylüyor 1 kere diyaloğumuz oldu ondada aramız bozuldu tartıştık onun dışında selamımız bile yok birbirimizle @murobaşkanYav yok soracak olan @Naruto ya sorsun bu adamla poker konusunda aramız bozuldu onuda aldım ayrımcılık yapacak olan adam arası bozuk olan adamıda almaz
Demek ki hakkaniyetli bir şey yapmadın ki buralara düştün daha çok düşersin geçen hafta dağıtımını yaptığın dostun da 200 lira için yalvarıyordu pansiyondayım cart curt bugün havalara kalktı maksimum 1 hafta sonra birinin dm kutusunu yakarYav yok soracak olan @Naruto ya sorsun bu adamla poker konusunda aramız bozuldu onuda aldım ayrımcılık yapacak olan adam arası bozuk olan adamıda almaz
O zaman 1 milyonun hayırlı olsun dost karışık sanayi tostu ısmarlarsın artık kardeşine hahajajaja
Hala sabahki şey mi tartışılıyor yuhYav yok soracak olan @Naruto ya sorsun bu adamla poker konusunda aramız bozuldu onuda aldım ayrımcılık yapacak olan adam arası bozuk olan adamıda almaz
Ferdi işimi tamam o iş alacak verecek kalmadı hahahahaha
Bu sene sitelere para lazim sömürüyolarŞaka maka bir yana adam kupon yapamıyor sitelerin geldiği hale bak