- 1,104
- 447
- 83
Pronetin birinde 625 lira bastırıyor. Limit falan da değil ha site büyük ligler hariç futbola max 2.5 baskete max 1 k bastırıyor. Şaka gibiŞaka maka bir yana adam kupon yapamıyor sitelerin geldiği hale bak
Pronetin birinde 625 lira bastırıyor. Limit falan da değil ha site büyük ligler hariç futbola max 2.5 baskete max 1 k bastırıyor. Şaka gibiŞaka maka bir yana adam kupon yapamıyor sitelerin geldiği hale bak
Ben itiraz etmedim kanka yanlış anlaşılma olmasın liste tamamen hak.edene gitti benceDoğru söylüyor 1 kere diyaloğumuz oldu ondada aramız bozuldu tartıştık onun dışında selamımız bile yok birbirimizle @murobaşkan
Hak yerde tartışılır dostHala sabahki şey mi tartışılıyor yuh
Geç kaldın 4-5 gün oldu şimdi bırak onu bunu 500 salla hemen hahahahahatamam bana yolla
Yav en hakkı bilen sensin tamam sen niye o zaman benim dm ye düşecek kadar düştün demekki sende birilerinin hakkını yedin öyle mi diyelim yani daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum reisDemek ki hakkaniyetli bir şey yapmadın ki buralara düştün daha çok düşersin geçen hafta dağıtımını yaptığın dostun da 200 lira için yalvarıyordu pansiyondayım cart curt bugün havalara kalktı maksimum 1 hafta sonra birinin dm kutusunu yakar
yok doğrudur dost etiket atınca bende hakkaniyetli söyledimBen itiraz etmedim kanka yanlış anlaşılma olmasın liste tamamen hak.edene gitti bence
Seytanin bacagini kirarsin umarimTether-20 attım geçmesini bekliyorum
Yav git adamı özelden darla ben görmek istemiyorum sizin tartışmanızıHak yerde tartışılır dost
Kank doğru doğru da açarsın muhabbet konusu sizin gibi düşünenler katılır tartışırsınız roll konusu niye piç olsunHak yerde tartışılır dost
bol şans şidmidenİnanmayanlar gelmesin kupon atmayacağız
Birilerine inat baby
@Tokmakci
@drogba6
Dağıtım varEkli dosyayı görüntüle 755223
Kusura bakma dost limit açılmış mıKank doğru doğru da açarsın muhabbet konusu sizin gibi düşünenler katılır tartışırsınız roll konusu niye piç olsun
Ben atmadım la bu hatan için 500 Dinar borçlusun artık bana haberin olsunyok doğrudur dost etiket atınca bende hakkaniyetli söyledim
Başka site geçiyorKusura bakma dost limit açılmış mı
Bir yere atmış inşallah limit yeter saatlerdir site arıyor adam parasıyla oyun oynayamıyor 🤣🤣Kusura bakma dost limit açılmış mı
Hadi bakalım yavaş yavaş olsun hedef olsun bol şansBaşka site geçiyor
Neyse konu dışı uzatmaya gerek yok diyecek çok şey var da konu uzadıkça daha çok tartışıp ban yemek istemiyorumYav en hakkı bilen sensin tamam sen niye o zaman benim dm ye düşecek kadar düştün demekki sende birilerinin hakkını yedin öyle mi diyelim yani daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum reis
Tümbete attı o yüzden limit yok artikBir yere atmış inşallah limit yeter saatlerdir site arıyor adam parasıyla oyun oynayamıyor 🤣🤣