- 36,262
- 27,115
- 113
Nam yapmak ıcın dıyolar 3 5 sene yatar çıkarımBu papara yada banka hesabını kiralayan kaybedecek bişeyi olmayan tiplerdir kesin
Nam yapmak ıcın dıyolar 3 5 sene yatar çıkarımBu papara yada banka hesabını kiralayan kaybedecek bişeyi olmayan tiplerdir kesin
Yanlışın var dost yıllardır var bu çeteler öyle 10dk da çözülecek bi iş olsaydı onca insanı katledemezlerdiEskiden daha beterdi dost milletin gölgesine bakamıyorduk bizim olamayan semtlere giremiyorduk bile suan onu yapanlar sokak çocuklarıdır 2 3 kuruş ellerine verip one sürüyorlar devlet 10 dakika da çözer bu isi
Kanka nerde oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul'un şuan Kolombiya dan bı farkı yok bence en tehlikeli dönem şuan benim gördüğümEskiden daha beterdi dost milletin gölgesine bakamıyorduk bizim olamayan semtlere giremiyorduk bile suan onu yapanlar sokak çocuklarıdır 2 3 kuruş ellerine verip one sürüyorlar devlet 10 dakika da çözer bu isi
O kesin zaten dostFerdi kalbimizde ve hala forumda yeni kinligi ile
Orasını bilemem benimki sadece tahmin ciddi anlamda cok sıkıntılı birisi bu çeşmede bodrumda marmariste cogu klup bunun be cogu yeride haracs baglamis birisi goruntu biraz degisik olabilir ama harbi tehlikeli icraatları olan birisi korkusuzNiye bilerek teslim oluyoki hocam
Kanka valla sizin oralar sıkıntı ya ulan bütün çetelerin hepsi Avrupa yakasında bütün trafik hep sizin oralarda dönüyor valla dikkatli olması lazım ordakilerin adamlar hastane falan tarıyor aq
Bende bı yandan öyle düşünüyorum ama müptezel adam öyle silah tutamaz ya ne bilim denge kontrolü olmaz uyuşturucu bağımlısı adamınAlayı uyuşturucu bağımlısıdır dost
O kafayla her boku yerler
Devlet 10 dakika emin adam birakmaz turkiyede eğer ciddi vahim sıkıntılar oluşuyorsa 1 gün sokağa çıkma yasağı çıkarsınlar onları girdikleri delikten bak nasıl çıkartıyorlar ama Erdoğanın içinden gelmiyor demek kiYanlışın var dost yıllardır var bu çeteler öyle 10dk da çözülecek bi iş olsaydı onca insanı katledemezlerdi
Senin düşüncene göre devletin ipinde değil o zaman dost onca insan ölüyorDevlet 10 dakika emin adam birakmaz turkiyede eğer ciddi vahim sıkıntılar oluşuyorsa 1 gün sokağa çıkma yasağı çıkarsınlar onları girdikleri delikten bak nasıl çıkartıyorlar ama Erdoğanın içinden gelmiyor demek ki
Sene 80 lerce Türkiye de asker neden darbe yaptı sende sag sol olayları yüzünden kardes kardesi öldürüyordu diye ve o zman ki devlette bunlara birsey yapamıyor du suan devlet bunları yok edebilecek güçte yapmıyorlarsa keyifleri istemiyor demektirKanka nerde oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul'un şuan Kolombiya dan bı farkı yok bence en tehlikeli dönem şuan benim gördüğüm
Cehalet vallahiKanka ölümü göze alıyorlar la ya da kacacaklarina mi inaniyorlar da bu kadar korkusuz hareket ediyorlar onu anlamıyorum
Adım kactayızCehalet vallahi
6dk 17lazimdi artik verem olduk yeminleAdım kactayız
Hangi devlet ya hukumueti sevmiyorum allah tayyipin canından alip esime dostuma versin ama yillardir var bu tiyatrolar sedat pekerler çakıcilar agcalar asiretler vs vs hepsi devletin izniyle olan seyler adamlar cakar arabayla silahla geziyor ulkede halada ogle bu değişmez cukka saglam geliyor ordan herkes avantasina bakıyor baktilar isler yolundan çıkıyor hemen gozalti vs bu adamlarin ne is yaptığı belli degilmi ama onlarin isini yaparsan sıkıntı yok bir kere hayir der devlet iceri atar seni bu isler bu sekilde malesef ulkedeDevlet 10 dakika emin adam birakmaz turkiyede eğer ciddi vahim sıkıntılar oluşuyorsa 1 gün sokağa çıkma yasağı çıkarsınlar onları girdikleri delikten bak nasıl çıkartıyorlar ama Erdoğanın içinden gelmiyor demek ki
Sahlık olsjn6dk 17lazimdi artik verem olduk yeminle
Kanka ben benim gördüğümu diyorum ben 80 leri falan nerden bileyim anca anlatıldığı kadar biliriz İstanbul da mesela senelerdir sarallar vardır herkes bilir mafya olduğunu bütün kirli işleri yaparlar ama bunlar gibi güpegündüz göz önünde işler yapmazlardi yeni nesil bu çeteler göz önünde yapıyorlar herseyleri kaç kişi böyle kaza kurşununa gitmiş alakası olmayan insanlar kahvede oturan adam bağı yok biseyi yok bunlarla pat diye kurşun geliyor ölüyor falan böyle bir sürü ölen insan var suçsuz yereSene 80 lerce Türkiye de asker neden darbe yaptı sende sag sol olayları yüzünden kardes kardesi öldürüyordu diye ve o zman ki devlette bunlara birsey yapamıyor du suan devlet bunları yok edebilecek güçte yapmıyorlarsa keyifleri istemiyor demektir