http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çeteler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,859
6,492
113
Eskiden daha beterdi dost milletin gölgesine bakamıyorduk bizim olamayan semtlere giremiyorduk bile suan onu yapanlar sokak çocuklarıdır 2 3 kuruş ellerine verip one sürüyorlar devlet 10 dakika da çözer bu isi
Yanlışın var dost yıllardır var bu çeteler öyle 10dk da çözülecek bi iş olsaydı onca insanı katledemezlerdi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,295
20,865
113
Eskiden daha beterdi dost milletin gölgesine bakamıyorduk bizim olamayan semtlere giremiyorduk bile suan onu yapanlar sokak çocuklarıdır 2 3 kuruş ellerine verip one sürüyorlar devlet 10 dakika da çözer bu isi
Kanka nerde oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul'un şuan Kolombiya dan bı farkı yok bence en tehlikeli dönem şuan benim gördüğüm

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,536
13,516
113
Niye bilerek teslim oluyoki hocam
Orasını bilemem benimki sadece tahmin ciddi anlamda cok sıkıntılı birisi bu çeşmede bodrumda marmariste cogu klup bunun be cogu yeride haracs baglamis birisi goruntu biraz degisik olabilir ama harbi tehlikeli icraatları olan birisi korkusuz

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,778
9,362
113
15-16 yaşında çocukları kullanan adamlar bir de kahraman gibi tiktoklarda boy göstermeleri yok mu tam komedi. Eskiden kabadayiligin bir ağırlığı vardı. Şimdilerde hırtlar mafyacilik oynuyor. Kadin, çoluk, cocuk cok rahat bir sekilde öldürüyorlar. Kahpe bir dönemden geçiyoruz. Sonumuz iyi görünmüyor.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Yanlışın var dost yıllardır var bu çeteler öyle 10dk da çözülecek bi iş olsaydı onca insanı katledemezlerdi
Devlet 10 dakika emin adam birakmaz turkiyede eğer ciddi vahim sıkıntılar oluşuyorsa 1 gün sokağa çıkma yasağı çıkarsınlar onları girdikleri delikten bak nasıl çıkartıyorlar ama Erdoğanın içinden gelmiyor demek ki

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,859
6,492
113
Mind vorteks kanalına bakın YouTube da bütün çeteleri anlatıyor

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,859
6,492
113
Devlet 10 dakika emin adam birakmaz turkiyede eğer ciddi vahim sıkıntılar oluşuyorsa 1 gün sokağa çıkma yasağı çıkarsınlar onları girdikleri delikten bak nasıl çıkartıyorlar ama Erdoğanın içinden gelmiyor demek ki
Senin düşüncene göre devletin ipinde değil o zaman dost onca insan ölüyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Kanka nerde oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul'un şuan Kolombiya dan bı farkı yok bence en tehlikeli dönem şuan benim gördüğüm
Sene 80 lerce Türkiye de asker neden darbe yaptı sende sag sol olayları yüzünden kardes kardesi öldürüyordu diye ve o zman ki devlette bunlara birsey yapamıyor du suan devlet bunları yok edebilecek güçte yapmıyorlarsa keyifleri istemiyor demektir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,436
3,534
113
Sedat perek gidince meydan bunlara kaldı o varken cete mete hikayeydi olan bu bunlarda adap erkan falan delikanlık falan yok 15 yaşında cocuga silah verirsen sıkar o kadar delikanlıysa kendileri sıksın benim mahallemin yakınından gecemez bunlar

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,536
13,516
113
Hangi devlet ya hukumueti sevmiyorum allah tayyipin canından alip esime dostuma versin ama yillardir var bu tiyatrolar sedat pekerler çakıcilar agcalar asiretler vs vs hepsi devletin izniyle olan seyler adamlar cakar arabayla silahla geziyor ulkede halada ogle bu değişmez cukka saglam geliyor ordan herkes avantasina bakıyor baktilar isler yolundan çıkıyor hemen gozalti vs bu adamlarin ne is yaptığı belli degilmi ama onlarin isini yaparsan sıkıntı yok bir kere hayir der devlet iceri atar seni bu isler bu sekilde malesef ulkede

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,295
20,865
113
Sene 80 lerce Türkiye de asker neden darbe yaptı sende sag sol olayları yüzünden kardes kardesi öldürüyordu diye ve o zman ki devlette bunlara birsey yapamıyor du suan devlet bunları yok edebilecek güçte yapmıyorlarsa keyifleri istemiyor demektir
Kanka ben benim gördüğümu diyorum ben 80 leri falan nerden bileyim anca anlatıldığı kadar biliriz İstanbul da mesela senelerdir sarallar vardır herkes bilir mafya olduğunu bütün kirli işleri yaparlar ama bunlar gibi güpegündüz göz önünde işler yapmazlardi yeni nesil bu çeteler göz önünde yapıyorlar herseyleri kaç kişi böyle kaza kurşununa gitmiş alakası olmayan insanlar kahvede oturan adam bağı yok biseyi yok bunlarla pat diye kurşun geliyor ölüyor falan böyle bir sürü ölen insan var suçsuz yere

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Eski Türkiye' de devlet zayifken tonla varmış.
Vadideki tombalacinin " devlet isimize karışmasın gitsin verigisini alsın" lafı her şeyi özetliyor
Ama şimdi polis çok güçlü.
Adamı anasının karnına geri sokarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...