http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çeteler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Son dönemde iyice adlarını duymaya başladığımız Daltonlar casperlar şirinler red kitler gibi çetelerin bulunduğu mahallelerde oturan arkadaşlar var mı gerçekten merak ediyorum bunların yaptiklarina şahit olanlar var mı eskiden böyle çeteler falan olmazdı hakkaten inanılmaz şeyler yapıyorlar nereye gidecek bu işler böyle hakkaten garip olaylar oluyor
Eskiden vardı benim bildiğim çok dalton da gördük suan ki devir sut çocukları bunlara çete demek bile yersiz olur dost

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,536
13,516
113

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
110
43
Onlarında canı 1 mermi korkmayın bu kadar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Öyle deme dost öyle sislinin göbeğinde 4 kişi Kalaşnikoflarla trafikte adam öldürdüler öyle herkesin g.tu yemez böyle bı ise
Eskiden daha beterdi dost milletin gölgesine bakamıyorduk bizim olamayan semtlere giremiyorduk bile suan onu yapanlar sokak çocuklarıdır 2 3 kuruş ellerine verip one sürüyorlar devlet 10 dakika da çözer bu isi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,852
2,144
113
Bak izmirdeyim bu adam cok tasakli adam ogle millet sallıyor sagda solda yaptıklarını tasvip etmiyorum ama bu adam varya adamin derisini yüzer bunun yaninda biriyle ahpapligim oldu inanamassin bence bu bilerek teslim oldu 1 sene yatar cikar gör bak tam bir psikopat bu kanim dondu anlattiklarindan arkadasin
Niye bilerek teslim oluyoki hocam

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,295
20,865
113
Lan tabı metrobüs yolu hava aydınlık 4 kısı tarayıp gıdıyo bşey olmamıs gıbı bazen hatunun arabayı kullanırkwn o taraflarda tedırgın oluyorum amk
Kanka valla sizin oralar sıkıntı ya ulan bütün çetelerin hepsi Avrupa yakasında bütün trafik hep sizin oralarda dönüyor valla dikkatli olması lazım ordakilerin adamlar hastane falan tarıyor aq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...