- 2,930
- 1,485
- 113
bizde sıfırladık 500 den allah kahretsin lşsdflşdsfGene iptal Gene verdim simdi gondercekler kesin havale acmıslar yeni havale yöntemi ile verdim Fast ile akbank
bizde sıfırladık 500 den allah kahretsin lşsdflşdsfGene iptal Gene verdim simdi gondercekler kesin havale acmıslar yeni havale yöntemi ile verdim Fast ile akbank
Ne ara aldın kardeş hata veriyor bizeÇekim 1000 mi 500 mü 250 freebet aldım ben
Siteyi forumdan acmıslar kesin Fast ile veeşn cekimi arkadaşlar Fast acmıslarLa benim çekim iptalde olmuyo çekim ne durumda oda gorunmuyo bakiye düzenlediler öyle beklio
Birazdan iptal olur ne kadar sure olduOlm para cekim talebinde duruyo nasil vercez ne çekimi iptal ediolar nede parayı gonderiolar bakiye düzenlediler kaldi öyle beklioz
En son havale ileHangisi knk
Böyle yazınca veriyor mu 4 saattir bonus kisminda yok bende.Ben buldum aga 3 dakikada 1 talebi yenile 5.talepte verdi banaEkli dosyayı görüntüle 897445
@Malatyali44 bende cekim bekliyorum sabırsızlıkla sabahtan beri 9 kere iptal haberin var deli oldum kafayı yedimBöyle yazınca veriyor mu 4 saattir bonus kisminda yok bende.
Kuyruktaki sayı 313 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 13099 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.@Malatyali44 bende cekim bekliyorum sabırsızlıkla sabahtan beri 9 kere iptal haberin var deli oldum kafayı yedim
Birazdan iptal olur ne kadar sure oldu
Aynen benideBenden sonra çekenler ödeme geldi dio beni nie bekleti bu cakkallar
SMS doğrulama yap hesaba gir çık yap 2 3 kere tekrar talep oluştur birde 777 aldım verdim kabul ettim de oluyrSürekli sistem hatası diyor alamıyorum var mı bir taktiği beyler?
@Malatyali44 bitmiş bu siteler kardeşim ekonomi bitti artıkKuyruktaki sayı 313 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 13099 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Bu kadar sabredebilen varsa kesin cennetliktir.
😂😂😂😂Kuyruktaki sayı 313 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 13099 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Sesli güldüm knk 🙃Kuyruktaki sayı 313 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 13099 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
Gidişat hiç eyi değildir. Kıtlık kuraklık baş gösterdi. Bakalım yeni yılda neler olacak@Malatyali44 bitmiş bu siteler kardeşim ekonomi bitti artık