- 170
- 37
- 28
3 dk sonra tekrar talep et 2.de eklendi banaSistem hatası veriyor nasıl aldınız anlatın biriniz
3 dk sonra tekrar talep et 2.de eklendi banaSistem hatası veriyor nasıl aldınız anlatın biriniz
Bi ton çeviren çeken var inşallah dukkani kapatmazlarValla ayni sekil 10ksini çevirmiştim fena gitmiyordu
8 defa denedim yok eklenmiyor3 dk sonra tekrar talep et 2.de eklendi bana
Talep et sonra hemen çıkış yap siteden8 defa denedim yok eklenmiyor
Dost yardim edermisin banaTalep et sonra hemen çıkış yap siteden
5-6 dk sonra geri gir
Sistem hatası alan var mı Bonus tukendimo yine yoksa2 tane deneme bonusu var birisini alan diğerini alamıyor.
birisinde 250 freespin ve 250 freebet veriyor çıkan kazancın şartı yok anapara gibi min 500 max 1k çekebiliyorsun
diğerinde de 1k deneme veriyor 20k çevrimi var çevrim bitince 1k çekebiliyorsun
Evet opps hatası veriyorOyunları oynatmıyor sizde de öyle mi
Islem ücreti 18 tl kardeşimGelmiş parada adamların kasada para kalmamış 900 cektiydim papelle son parayı bana atmışlar herhalde 882 göndermişler ama helal olsun bazıları gibi o e değiller delikanlı siteymis
Su an sıkıntı var ben de çevrim yapıyordum oyunlar hata veriyor herkeste öyle sanırımBonusu aldık çevirdik çıkan kazançla hiçbir şey oynatmıyor site mi bozuk
Forumun yarısı cektide kalan yarısıda çekecek te hani bi laf var ya sona kalan dona kalır o hesaba döndüÖdeme alan varmi
Ara ara deneyin bazen açılıp kapanıyorBonusu aldık çevirdik çıkan kazançla hiçbir şey oynatmıyor site mi bozuk