1000 TL denemeyi seçiyoruz dimi knk freespin ellemedim bile 1000 TL daha iyi5 6 dakika bekle otomatik eklenmiş ti bana
1000 TL denemeyi seçiyoruz dimi knk freespin ellemedim bile 1000 TL daha iyi5 6 dakika bekle otomatik eklenmiş ti bana
Yok kanka 250 freespin i sec 1000 zor oynanmaz1000 TL denemeyi seçiyoruz dimi knk freespin ellemedim bile 1000 TL daha iyi
Papel ile çekim verdim hesapta ne işlem geçmişi var ne gelen para bişey olmustapapel benimde red ettiler ödemiyorlar papel ile
Knk başını verdiler bana ekleme falan yok 😂Yok kanka 250 freespin i sec 1000 zor oynanmaz
Canli ana baba gunu bittimi acabaKnk başını verdiler bana ekleme falan yok 😂
EvetFreespinler 1 TL bettenmi
Saat 9 da bakmıştım yine aynıydı bence bilerek yapıyolarCanli ana baba gunu bittimi acaba
AynSaat 9 da bakmıştım yine aynıydı bence bilerek yapıyolar
A*ina koyim korktum ertesi güne geçmişiz trendyoldan vitamin hapı alcaktim iyi oldu bide yarın kıza kahve ısmarladımmi iyi olurPapel ile çekim verdim hesapta ne işlem geçmişi var ne gelen para bişey olmusta
Benimde oyle sabahtan beri 7 oldu buÇekimler iptal sanırım 1000 lira çekim veriyoruz iptal ediliyor devamlı sitenin ödücek parası kalmadı sanırım
Benim direk bakiye sıfırlandı gelen bişey yok😁Çekimler iptal sanırım 1000 lira çekim veriyoruz iptal ediliyor devamlı sitenin ödücek parası kalmadı sanırım
Benim daha duruyorBenim direk bakiye sıfırlandı gelen bişey yok😁
Onun çevrim şartı var 250 çevrimsiz1000 TL denemeyi seçiyoruz dimi knk freespin ellemedim bile 1000 TL daha iyi
Verse de keşke knk tek sorun çevirim olsa oe ler sistem hatası diyip duruyor 2 saattir annelerine selam yollicamOnun çevrim şartı var 250 çevrimsiz