- 437
- 179
- 43
Bekliyorum gelmedi bişeyİptal oldumu hic
Bekliyorum gelmedi bişeyİptal oldumu hic
Ortalama 45 dakika ile 1 saat arasında ödüyorlarortlama kaç dakikada ödüyorlar çekim verdik beklemedeyiz
Hangi yöntemle simdi cektinBekliyorum gelmedi bişey
HavaleHangi yöntemle
Bonusu alamadık birde kendi kendine iki faktörlü dogrualama açmış yada elim değmiş şimdi giriş yaparken sms kodu ile giriyorum birde iki gaktorlu istyor ama iki faktörlü kodu nerden Alicam bilen var mı ?Havale
HavaleHangi yöntemle simdi cektin
O zor iş desteğe yazacaksın belge isteyecekler uzun işBonusu alamadık birde kendi kendine iki faktörlü dogrualama açmış yada elim değmiş şimdi giriş yaparken sms kodu ile giriyorum birde iki gaktorlu istyor ama iki faktörlü kodu nerden Alicam bilen var mı ?
Bende verdim bekliyorumHavale
40 yılda güzel bir bonus gelmiş onuda alamadikSistem hatası veriyor bonus talep nasıl çözülür bu
Vay anasını zaten bonusu da vermiyordu birde bu çıktı destekte var bin kişi bekle anam bekleO zor iş desteğe yazacaksın belge isteyecekler uzun iş
Zaten belge isteyecekler kimlik foto selfie falan. Açılıp açılmayacağıda meçhul. Benim öyle 2 site var 2fa kodunu bulamadığım, defalarca desteğe yazıp belge attığım halde hala kaldırmadılar. Uğraşma bence.Vay anasını zaten bonusu da vermiyordu birde bu çıktı destekte var bin kişi bekle anam bekle![]()
profilden telefon no dogrulama yap tekrar talep verSistem hatası veriyor bonus talep nasıl çözülür bu
benimde aynı bekliyorumçekim taleplerinde görünmüyo bişey bakiyeyi 0lamıs kalan gelir mi çekim