Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casipot 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
138
43
28
Zaten belge isteyecekler kimlik foto selfie falan. Açılıp açılmayacağıda meçhul. Benim öyle 2 site var 2fa kodunu bulamadığım, defalarca desteğe yazıp belge attığım halde hala kaldırmadılar. Uğraşma bence.
Bıraktım uğraşmayı canlı destegi bekliyemem normalde bazı sitelerde bu doğrulamayi belge yükleyip yapiosun burda bir tuşa basmayla açıldı her girdiğimde zaten sms kodu ile giriyorsun siteye birde üstüne o eklendi. Bonus da vermiyor zaten hiç canlı destek bekleyemem. Sizin şansınız bol olsun çekenler tebrikler bekleyenlere kolay gelsin

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
651
113
Çekimi kriptomi yoksa havalmi verrlim

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,208
3,352
113
Bıraktım uğraşmayı canlı destegi bekliyemem normalde bazı sitelerde bu doğrulamayi belge yükleyip yapiosun burda bir tuşa basmayla açıldı her girdiğimde zaten sms kodu ile giriyorsun siteye birde üstüne o eklendi. Bonus da vermiyor zaten hiç canlı destek bekleyemem. Sizin şansınız bol olsun çekenler tebrikler bekleyenlere kolay gelsin
Bu slte şerefsizler kanka 8 kere iptal oldu

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,678
1,258
113
Ulan üye olurken sms istiyorlar çekimde sms istiyorlar bide uzerine profilden sms doğrulama istiyor ek olarak, zaten çekimde sms istiyon veriyoruz profil ne alaka

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
143
43
Bonus takep calismiyor deneme talep ettim vermiyor

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
845
113
Ben çekim vereli 30 dk oldu bakiye düzenlediler ama banada gelmedi gelir heralde

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
143
43
Arkadaslar neden iptal oluyor deneme bonus talebi bilen yaxzabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...