İşlem geçmişinde görünür, gelir.çekim taleplerinde görünmüyo bişey bakiyeyi 0lamıs kalan gelir mi çekim
İşlem geçmişinde görünür, gelir.çekim taleplerinde görünmüyo bişey bakiyeyi 0lamıs kalan gelir mi çekim
doğrulandı ama hala aynı bu nasıl site aqprofilden telefon no dogrulama yap tekrar talep ver
Hangi yöntemle tr yazdinmiçekim taleplerinde görünmüyo bişey bakiyeyi 0lamıs kalan gelir mi çekim
Bıraktım uğraşmayı canlı destegi bekliyemem normalde bazı sitelerde bu doğrulamayi belge yükleyip yapiosun burda bir tuşa basmayla açıldı her girdiğimde zaten sms kodu ile giriyorsun siteye birde üstüne o eklendi. Bonus da vermiyor zaten hiç canlı destek bekleyemem. Sizin şansınız bol olsun çekenler tebrikler bekleyenlere kolay gelsinZaten belge isteyecekler kimlik foto selfie falan. Açılıp açılmayacağıda meçhul. Benim öyle 2 site var 2fa kodunu bulamadığım, defalarca desteğe yazıp belge attığım halde hala kaldırmadılar. Uğraşma bence.
Bu slte şerefsizler kanka 8 kere iptal olduBıraktım uğraşmayı canlı destegi bekliyemem normalde bazı sitelerde bu doğrulamayi belge yükleyip yapiosun burda bir tuşa basmayla açıldı her girdiğimde zaten sms kodu ile giriyorsun siteye birde üstüne o eklendi. Bonus da vermiyor zaten hiç canlı destek bekleyemem. Sizin şansınız bol olsun çekenler tebrikler bekleyenlere kolay gelsin
HavaleÇekimi kriptomi yoksa havalmi verrlim
kripto havale var zaten direk tek yöntem var havaleHangi yöntemle tr yazdinmi
O zaman benimde iptal olur 🤣@aliilter1993 gebe iptal oldu kanka tekrar çekim verdim
iptal olursa yaz kanka tr yazma bu seferO zaman benimde iptal olur 🤣
Aynen de öyle oldu bütün oyunlar kapalı ödemiyor adam akıllı hemen batirmaya yönelik yapmış piclerForumun yarısı cektide kalan yarısıda çekecek te hani bi laf var ya sona kalan dona kalır o hesaba döndü