http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Cascade Altyapısı Tüyoları

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,796
2,599
113
Az para cok oyun bağımlılık demek zaten amaçları o sonra azıcık kazan her gün kumar oynuyon bağımlı degilsin diye doktor onaylı yazı istiyorlar bunlar yasanmış gerçekler

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Az para cok oyun bağımlılık demek zaten amaçları o sonra azıcık kazan her gün kumar oynuyon bağımlı degilsin diye doktor onaylı yazı istiyorlar bunlar yasanmış gerçekler
Valla onu bilmiyorum benden istemediler 6 senedir her gün oynuyorum orada

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,723
1,163
113
Polatalemdar571bet ten oynamanı tavsıye ederım 100 ytl lık cekımı 3 farklı belge yolladıktan 9 gun sonra onaylanarak odendı

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Biliyorum dostum 3 sene once bende senin gibiydim ilk once oranlar düşüyor sonra baremler arkadasımın hesapta 1.80 oran benim hesapta 1.60 oluyor
Kanka cascadeden beklemezdim valla bunu bir kaç kişiye daha sorucam

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
428
83
bu altyapıda kimler var baska sitr iski versene

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,260
2,882
113
1xbet melbet bunlar sağlam astekbet bizbet birde var bir kaç tane daha
Kanka sabahtan beri cascade reklamı yapıyorsun milleti bu altyapıda kumara teşvik ediyorsun çok ocaklar söndüreceksin ama umurunda olmayacak değil mi sonuçta altyapıya para girişi olsun gerisi önemli değil

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,692
1,615
113
Kanka sabahtan beri cascade reklamı yapıyorsun milleti bu altyapıda kumara teşvik ediyorsun çok ocaklar söndüreceksin ama umurunda olmayacak değil mi sonuçta altyapıya para girişi olsun gerisi önemli değil
Cascade altyapısının reklama ihtiyacı mı var 1xbete bak dünyaca global