- 11,260
- 2,882
- 113
1xbet dünyaca global marka Cevap verirken bile reklam yapıyorsun sen kanka tebrik ederim eline su dökemeyiz biz usta devamCascade altyapısının reklama ihtiyacı mı var 1xbete bak dünyaca global
1xbet dünyaca global marka Cevap verirken bile reklam yapıyorsun sen kanka tebrik ederim eline su dökemeyiz biz usta devamCascade altyapısının reklama ihtiyacı mı var 1xbete bak dünyaca global
Kanka ben reklam yapmıyorum sadece betconun insanları sömürdüğünü anlatıyorum1xbet dünyaca global marka Cevap verirken bile reklam yapıyorsun sen kanka tebrik ederim eline su dökemeyiz biz usta devam
Seninki sömürü düzenine bir tuğla eklemek sadece kanka hiçbir altyapıda devamlı kazanç mümkün değildirKanka ben reklam yapmıyorum sadece betconun insanları sömürdüğünü anlatıyorum
Kanka devamlı kimse kazanamaz önemli olan sekansı verimli geçirmenSeninki sömürü düzenine bir tuğla eklemek sadece kanka hiçbir altyapıda devamlı kazanç mümkün değildir
Bu yüzde 95ler biz oynadıgımızda imkansıza dönüşüyor nedense 🤔Arkadaşlar ilk çeyrek betcoda ya da başka sitelerde genelde 39.5 üst 40.5 üst gibi baremler açılıyor biliyorsunuz.
Cascade altyapısı bulunmaz bir fırsat sunuyor bu konuda sizlere
Biraz takımları bilerek ve analiz ederek
İlk çeyrek 3.5 üst 3’lük ya da 8.5 9.5 üst ikilik sayıya çevrilen atışlar oynamak her zaman daha mantıklıdır. Örneğin ilk çeyrek 39.5 üst oynamak yerine bu tercihler özellikle ilk çeyrekte hepsinden mantıklıdır. Kazancınıza kazanç katar.
10 bahsinizden en kötü 8inde kazanç sağlarsınız bilerek görerek oynarsanız 10 bahsinizin hepsi tutabilir
Son iki dakika kala tanıdığınız ve bildiğiniz takımlara iki tane iki sayılık basket bahsi ya da 2 dakika kala 1 tane 3lük olur tercihleride kolay kolay yanıltmayacaktır.
betcoda ya da başka altyapılarda müşteriye kayıp amaçlı kurulan sistem Cascade altyapısında müşteri dostu ve arayüzü ,uygulaması kazanç sağlanması daha pratik ve kolaydır. Kolay kolayda param gelmez mi kuşkusu bile yaşamazsınız
Kanka herhangi bir maçı açıp kontrol edebilirsin 10 maç bak mesela 8i ilk çeyrek 3.5 üst 3lüktürBu yüzde 95ler biz oynadıgımızda imkansıza dönüşüyor nedense 🤔
Oynanan 3 Rusya kupası maçı var aç bak ilk çeyrek hepsinde 4 tane 3lük şuan çeyrek bitmedi Ruslar birde 3lükte beceriksizdirBu yüzde 95ler biz oynadıgımızda imkansıza dönüşüyor nedense 🤔
Dost iyi güzel konu açmışssında 1xbet dışında geeçekten sağlam bi cascade sitesi önerrmisinEngeller geçersin dostum 2. Konum rahatsız ettiyse yorum yapma kafana silah mı dayıyorlar. Millet faydalansın diye paylaşıyorum senlik bir şey yok
Kanka Melbet var o da sağlamDost iyi güzel konu açmışssında 1xbet dışında geeçekten sağlam bi cascade sitesi önerrmisin
Sen ne salça Bi adamsın ya. Her konuda saçma sapan konuşuon@Shellac şuna konu açma engeli getirir misiniz durmadan konu açıyor aptal saptal 3lük 2lik oynayarak 10/8 ihtimal kazanıyormuşuz birde ihtimal veriyor ben yıllarca oynadim bir sey de kazanmadım toplam sayi her daim mantikli bi bok bildigi yok kendi kendine akıl veriyor mıllete ayrıca övdüğü büro benden kumar bağımlılığı raporu istemişti zamanında hani hiç problem yaşamazmışız ya bilginiz olsun
betandyou var ama slotlari hep lesDost iyi güzel konu açmışssında 1xbet dışında geeçekten sağlam bi cascade sitesi önerrmisin
Guzel kloser olmuscascade degil betb2b
Bizim milletin okuma sorunu var maalesef ya da anlama ben açık buldum demedim kiyıl 2025. Hala yok bir kumarın açığı var yok bilmem ne var diye kafa ütüleyen insanlar var. Hocam sakin ol. Bu gözler 2 günde 100 TL den 1.5 milyona çıkıp sonra o 1.5 milyonun üstüne 10 TL koyamadan batıp üzerine krediler çekip onları da kaybeden kaç insan gördü. Kumarın bir açığı olamaz. Kendince bir şeyler bulmuşsun şansın yaver gitmiş. Burada sitelerin slot oyunlarına müdahale ettiğine ve belli saatlerde açtığına falan inanıyor millet buna da inanırlar para kaybederler sorumlusu sen olursun. Kendince bir açık olduğuna inanıyorsan kendin oyna kazan milyarlara çık bol şanslar
Hangi siteler kullanıyo bu altyapıyı