http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Cascade Altyapısı Tüyoları

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,698
1,619
113
1xbet dünyaca global marka Cevap verirken bile reklam yapıyorsun sen kanka tebrik ederim eline su dökemeyiz biz usta devam
Kanka ben reklam yapmıyorum sadece betconun insanları sömürdüğünü anlatıyorum

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
496
83
Bet forumunda adama fazla konu açıyosun diye kızıyolar a. İstiyolar ki sadece para bonus dağıtılan konular açılsın aç herifler

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,457
9,106
113
Arkadaşlar ilk çeyrek betcoda ya da başka sitelerde genelde 39.5 üst 40.5 üst gibi baremler açılıyor biliyorsunuz.
Cascade altyapısı bulunmaz bir fırsat sunuyor bu konuda sizlere
Biraz takımları bilerek ve analiz ederek
İlk çeyrek 3.5 üst 3’lük ya da 8.5 9.5 üst ikilik sayıya çevrilen atışlar oynamak her zaman daha mantıklıdır. Örneğin ilk çeyrek 39.5 üst oynamak yerine bu tercihler özellikle ilk çeyrekte hepsinden mantıklıdır. Kazancınıza kazanç katar.
10 bahsinizden en kötü 8inde kazanç sağlarsınız bilerek görerek oynarsanız 10 bahsinizin hepsi tutabilir
Son iki dakika kala tanıdığınız ve bildiğiniz takımlara iki tane iki sayılık basket bahsi ya da 2 dakika kala 1 tane 3lük olur tercihleride kolay kolay yanıltmayacaktır.
betcoda ya da başka altyapılarda müşteriye kayıp amaçlı kurulan sistem Cascade altyapısında müşteri dostu ve arayüzü ,uygulaması kazanç sağlanması daha pratik ve kolaydır. Kolay kolayda param gelmez mi kuşkusu bile yaşamazsınız
Bu yüzde 95ler biz oynadıgımızda imkansıza dönüşüyor nedense 🤔

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
471
398
63
Engeller geçersin dostum 2. Konum rahatsız ettiyse yorum yapma kafana silah mı dayıyorlar. Millet faydalansın diye paylaşıyorum senlik bir şey yok
Dost iyi güzel konu açmışssında 1xbet dışında geeçekten sağlam bi cascade sitesi önerrmisin

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
496
232
43
@Shellac şuna konu açma engeli getirir misiniz durmadan konu açıyor aptal saptal 3lük 2lik oynayarak 10/8 ihtimal kazanıyormuşuz birde ihtimal veriyor ben yıllarca oynadim bir sey de kazanmadım toplam sayi her daim mantikli bi bok bildigi yok kendi kendine akıl veriyor mıllete ayrıca övdüğü büro benden kumar bağımlılığı raporu istemişti zamanında hani hiç problem yaşamazmışız ya bilginiz olsun
Sen ne salça Bi adamsın ya. Her konuda saçma sapan konuşuon

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
yıl 2025. Hala yok bir kumarın açığı var yok bilmem ne var diye kafa ütüleyen insanlar var. Hocam sakin ol. Bu gözler 2 günde 100 TL den 1.5 milyona çıkıp sonra o 1.5 milyonun üstüne 10 TL koyamadan batıp üzerine krediler çekip onları da kaybeden kaç insan gördü. Kumarın bir açığı olamaz. Kendince bir şeyler bulmuşsun şansın yaver gitmiş. Burada sitelerin slot oyunlarına müdahale ettiğine ve belli saatlerde açtığına falan inanıyor millet buna da inanırlar para kaybederler sorumlusu sen olursun. Kendince bir açık olduğuna inanıyorsan kendin oyna kazan milyarlara çık bol şanslar

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,698
1,619
113
yıl 2025. Hala yok bir kumarın açığı var yok bilmem ne var diye kafa ütüleyen insanlar var. Hocam sakin ol. Bu gözler 2 günde 100 TL den 1.5 milyona çıkıp sonra o 1.5 milyonun üstüne 10 TL koyamadan batıp üzerine krediler çekip onları da kaybeden kaç insan gördü. Kumarın bir açığı olamaz. Kendince bir şeyler bulmuşsun şansın yaver gitmiş. Burada sitelerin slot oyunlarına müdahale ettiğine ve belli saatlerde açtığına falan inanıyor millet buna da inanırlar para kaybederler sorumlusu sen olursun. Kendince bir açık olduğuna inanıyorsan kendin oyna kazan milyarlara çık bol şanslar
Bizim milletin okuma sorunu var maalesef ya da anlama ben açık buldum demedim ki