- 2,696
- 1,619
- 113
Kanka 32.300 bastırıyor mesela Doğu Asya süper liginde Euroleague’te falan dehşet limit var onda daha fazlaPara bastırmıyorlsr ki bu dediklerinize
Kanka 32.300 bastırıyor mesela Doğu Asya süper liginde Euroleague’te falan dehşet limit var onda daha fazlaPara bastırmıyorlsr ki bu dediklerinize
Bende 600 İle 1300 bastırıyorsizde nasılsın oluyor o limitlerKanka 32.300 bastırıyor mesela Doğu Asya süper liginde Euroleague’te falan dehşet limit var onda daha fazla
Valla onu bilmiyorum benden istemediler 6 senedir her gün oynuyorum oradaAz para cok oyun bağımlılık demek zaten amaçları o sonra azıcık kazan her gün kumar oynuyon bağımlı degilsin diye doktor onaylı yazı istiyorlar bunlar yasanmış gerçekler
Ekran görüntüsü atar mısınBende 600 İle 1300 bastırıyorsizde nasılsın oluyor o limitler
Kazan görütümValla onu bilmiyorum benden istemediler 6 senedir her gün oynuyorum orada
Kanka inan en çok orada kazanıyorum vallaKazan görütüm
Biliyorum dostum 3 sene once bende senin gibiydim ilk once oranlar düşüyor sonra baremler arkadasımın hesapta 1.80 oran benim hesapta 1.60 oluyorKanka inan en çok orada kazanıyorum valla
Adam güzelce yazmış niye zorunuza gidiyor@Shellac adam boş n boş forumu kirletiyor
Kanka cascadeden beklemezdim valla bunu bir kaç kişiye daha sorucamBiliyorum dostum 3 sene once bende senin gibiydim ilk once oranlar düşüyor sonra baremler arkadasımın hesapta 1.80 oran benim hesapta 1.60 oluyor
Cok oynuyorsan emin ol senin de otanlar düşmüştür farkında değilsindirKanka cascadeden beklemezdim valla bunu bir kaç kişiye daha sorucam
Ne demek dostum inşallah faydam dokunurEmeğine sağlık 👏
1xbet melbet bunlar sağlam astekbet bizbet birde var bir kaç tane dahabu altyapıda kimler var baska sitr iski versene
Mesaj kasıyorum .dolm bunu nasıl atlamışlar yılın esprisi dkdjdhjd
Çiki çiki banMesaj kasıyorum .d
Kanka sabahtan beri cascade reklamı yapıyorsun milleti bu altyapıda kumara teşvik ediyorsun çok ocaklar söndüreceksin ama umurunda olmayacak değil mi sonuçta altyapıya para girişi olsun gerisi önemli değil1xbet melbet bunlar sağlam astekbet bizbet birde var bir kaç tane daha
Cascade altyapısının reklama ihtiyacı mı var 1xbete bak dünyaca globalKanka sabahtan beri cascade reklamı yapıyorsun milleti bu altyapıda kumara teşvik ediyorsun çok ocaklar söndüreceksin ama umurunda olmayacak değil mi sonuçta altyapıya para girişi olsun gerisi önemli değil