Dün 09:20 da #121 canow1 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,821 1,204 113 Son adımda patladik çok yakindi kılpayi gitti destek veren vermemeyen herkese teşekkür ederim ama tamamlicam pes etmek yok 250 TL kaybettik öyle düşünüp önümüze bakalım 3 kere son adımda patladik tamamlamadan birakmicam @Daimon @Shellac konu kilit 💔
Son adımda patladik çok yakindi kılpayi gitti destek veren vermemeyen herkese teşekkür ederim ama tamamlicam pes etmek yok 250 TL kaybettik öyle düşünüp önümüze bakalım 3 kere son adımda patladik tamamlamadan birakmicam @Daimon @Shellac konu kilit 💔
Dün 09:21 da #122 canow1 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,821 1,204 113 Barrios' Alıntı: Yazık oldu akşama çok rahat yapılırdı hedef. Sağlık olsun artık Genişletmek için tıkla ... Ne bilim dost duramadim iradem izin vermedi çok rahat akşama alırdım sinirle elimi demire vurdum olan elime oldu
Barrios' Alıntı: Yazık oldu akşama çok rahat yapılırdı hedef. Sağlık olsun artık Genişletmek için tıkla ... Ne bilim dost duramadim iradem izin vermedi çok rahat akşama alırdım sinirle elimi demire vurdum olan elime oldu
Dün 11:19 da #123 Daimon Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 112,611 84,825 113 Sağlık olsun reis 🔐