- 6,827
- 5,160
- 113
20.45 Salzburg - go ahead MS 2.5 üstArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
20.45 Salzburg - go ahead MS 2.5 üstArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
Dost at güvendiklerini ben seçim içinden sana güveniyorum20.45 Salzburg - go ahead MS 2.5 üst
23.00 Stuttgart - feyenoord MS 2.5 üstArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
Onun tahminlerine güveniyorum bitirecez bu sefer işi Allah'ın hakkı 3 tür dedik 🫡😂
Dost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten3 maç yazdım dostum sana seç beğen yada direk 3 maçı koy Ankara'ya gidebilirsem eğer kayıp olursa kuponun miktarının yarisi benden @fearjr1992 kuzen bilir ama dediğim gibi Ankara'ya gidebilirsem
Dostum günaydın bol şanslarDost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten
Bakıp değerlendiriim beğenirsem sağol dostum 🙏Dostum günaydın bol şanslar
11:30 da Avustralya basket melbourne phoneix yüzde yüz kazanır kaçırma
FC MidtjyllandArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
Saat 13:00 Güney Kore basket mobis phoenus kazanır kaçırmaDost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten
Samsunspor sokar sokar birdaha sokar çıkartır değerlendir yüzde yüz eğer maç iptal olmaz kıuamet kopmazsa 😂Bakıp değerlendiriim beğenirsem sağol dostum 🙏
Oranı çok düşük Samsun'un Maçkolikte oranı bile yok 😅Samsunspor sokar sokar birdaha sokar çıkartır değerlendir yüzde yüz eğer maç iptal olmaz kıuamet kopmazsa 😂
Bol şanslar dostum 🙏Dost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten
Handikap 1.53 🥱Oranı çok düşük Samsun'un Maçkolikte oranı bile yok 😅
Umarım gelir dpstumHadi bakalım
İnşallah dostUmarım gelir dpstum
bol şanslar gelmiş bu bakiyeni talep et dostHadi bakalım