http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling canow1 / Virabet Adım 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,827
5,160
113
Arkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
20.45 Salzburg - go ahead MS 2.5 üst

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,827
5,160
113
Arkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
23.00 Stuttgart - feyenoord MS 2.5 üst

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,827
5,160
113
3 maç yazdım dostum sana seç beğen yada direk 3 maçı koy Ankara'ya gidebilirsem eğer kayıp olursa kuponun miktarının yarisi benden @fearjr1992 kuzen bilir ama dediğim gibi Ankara'ya gidebilirsem

Son düzenleme:

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,820
1,204
113
3 maç yazdım dostum sana seç beğen yada direk 3 maçı koy Ankara'ya gidebilirsem eğer kayıp olursa kuponun miktarının yarisi benden @fearjr1992 kuzen bilir ama dediğim gibi Ankara'ya gidebilirsem
Dost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,722
7,725
113
Dost attığımız para iki paket sigara parası önemli değil gelmesede canin sağolsun kaybederse 250 kaybettik zaten
Dostum günaydın bol şanslar
11:30 da Avustralya basket melbourne phoneix yüzde yüz kazanır kaçırma

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,358
18,511
113
FC Midtjylland
Celtic FC
2.5 üst
1.65

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...