- 2,820
- 1,204
- 113
Deme öyle dur dost 😂benim umudum yok.bol şanslar gelmiş bu bakiyeni talep et dost
Deme öyle dur dost 😂benim umudum yok.bol şanslar gelmiş bu bakiyeni talep et dost
ahaha gönlünce olsun dostum olur inşallahDeme öyle dur dost 😂benim umudum yok.
Valla ne bilim birden estiKeşke acele etmeseydin akşama won olurdu bu
İyi gidiyor sakinYatacak gibi bu Doğu Washington 3 dk sayı atamadi sadece dep 63 olmicak yatacak
oklahomadan yatmamış mı ben mı sabah sabah ters görüyorum 24-21 değil mi 3. perİyi gidiyor sakin
Onu görmedim la vallahş üzüldüm ya olacak iş değiloklahomadan yatmamış mı ben mı sabah sabah ters görüyorum 24-21 değil mi 3. per
Ne oldu başaramadın mı ya Başar şuraya artık ya ben de pusulaya 110 lira para attım 111 lira özel oran aldım 109'u Geri kaybettim ne anladım bu işten 😄Allah'ım kafayı yicem
Eşşeklik işteO kadar tantanasini yapıp milletten sağlam maclarina isteyip, sonrada nba hemde per bahsi alıp emeği çöpe atmak
Bi an esti napalaim kumarbaz adamın yemini bu kdar işteO kadar tantanasini yapıp milletten sağlam maclarina isteyip, sonrada nba hemde per bahsi alıp emeği çöpe atmak
Yazık oldu akşama çok rahat yapılırdı hedef. Sağlık olsun artıkBi an esti napalaim kumarbaz adamın yemini bu kdar işte