- 2,820
- 1,204
- 113
Uyumuşum yeni uyandım çok mutlu oldum lan
Sal gelsin dostUyumuşum yeni uyandım çok mutlu oldum lan
Oynama aksami bekle yiginla mac varUyumuşum yeni uyandım çok mutlu oldum lan
Aynen bugün fişi çekecemOynama aksami bekle yiginla mac var
Acelem yok son adına gelmişim burdan giderse üzülürüm yeni uyandik daha 😂 yapacaz sakin ol kendimize gelekkSal gelsin dost
Oynayacak gibi konuştun ne bilelim dostAcelem yok son adına gelmişim burdan giderse üzülürüm yeni uyandik daha 😂 yapacaz sakin ol kendimize gelekk
Daim olsunUyumuşum yeni uyandım çok mutlu oldum lan
Keşke 😂Daim olsun
Oynicam evet ama şimdi değil kahvaltı sigara yapalım işe gidelim gelelim işyerinde analiz yapıp koyalım çocuğu acelemiz hiç yokOynayacak gibi konuştun ne bilelim dost
Şimdiden bol şanslar dostumOynicam evet ama şimdi değil kahvaltı sigara yapalım işe gidelim gelelim işyerinde analiz yapıp koyalım çocuğu acelemiz hiç yok
Eyvallah dostumŞimdiden bol şanslar dostum
Ulaş artık yaAdım dörde geldik bugün tamamlicam yeter artık tamamlarsak 3.4 kişiye güzel bi miktar atarız
Bir maç benden gelsin ozamanArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
Gelsin dost sallaBir maç benden gelsin ozaman
Evet son biticek bugünUlaş artık ya
Eyvallah dostBol şabs dost
20.45 Kızılyıldız - Lille MS 2.5 üstArkadaşlar 3 tane 1.50 yetiyor sağlam 3 maç yapmayı düşünüyorum 2 yapmicam varsa güvendiği maç söylesin isteyen oynarim bu güveniyorum yani size çünkü ben heyecanlanıyorum 😂😂
Yazdım bunu dost bakacam oynarım büyük ihtimalle20.45 Kızılyıldız - Lille MS 2.5 üst