Herkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.

Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor

Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor