- 1,735
- 1,228
- 113
4 5 ay önce 50k civarı veriyorlardı şuan nedir tam bilmiyorum konuşulur maaş işi de çok bir para değil yani genelde buradaki üniversite öğrencileri çalışıyorMaaşı kaç knk![]()
4 5 ay önce 50k civarı veriyorlardı şuan nedir tam bilmiyorum konuşulur maaş işi de çok bir para değil yani genelde buradaki üniversite öğrencileri çalışıyorMaaşı kaç knk![]()
Senin dediğin pin-up ve türevleri, bunlar artık bataklığın bataklığı. Bu Kıbrıs'ta gördüğünüz merdivenaltı çapsızlar da çok para almıyor, zaten seviyesizliklerini yaptıkları işten görebilirsiniz.750 (+ - 50) dolar + 3 aylık total deposit üzerinden prim haftalık 6 gün genelde bu şekilde bu ortalama normal olan farklı olan daha yüksek olan daha düşük olan vardır illa
BoşverArkadaşını vurdular mı yani
Güzel iş mi hem de 750 dolaraprim güzelse iyi iş he
Yakalandığın zaman castrol yağı mı yoksa gres yağımı reis4 5 ay önce 50k civarı veriyorlardı şuan nedir tam bilmiyorum konuşulur maaş işi de çok bir para değil yani genelde buradaki üniversite öğrencileri çalışıyor
Knk yanlış biliyor sun 10 ile 20 dolar pirim750 (+ - 50) dolar + 3 aylık total deposit üzerinden prim haftalık 6 gün genelde bu şekilde bu ortalama normal olan farklı olan daha yüksek olan daha düşük olan vardır illa
Yok ya burda yakalanma şansın yok burda yasal olarak kumar serbest kılıf uydurmuşlar ona yasal olarak ta hizmet verdikleri ülkeler var bildiğin şirket koca bina yapmış adamlar bir binada 30 40 tane site yönetiyorlarYakalandığın zaman castrol yağı mı yoksa gres yağımı reis
Anladım reis biletimi alda gelim yanına beraber yaşayak bari sen ilkkan ol ben yılmaz bide yanımıza kilolu birini buluruz oda ersoy olurYok ya burda yakalanma şansın yok burda yasal olarak kumar serbest kılıf uydurmuşlar ona yasal olarak ta hizmet verdikleri ülkeler var bildiğin şirket koca bina yapmış adamlar bir binada 30 40 tane site yönetiyorlar
Olumsuz yazıları boşver dost senin adına sevindimHerkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 802851
Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.
Ekli dosyayı görüntüle 802858
Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.
Ekli dosyayı görüntüle 802856
Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor![]()
Benim ingilizce sağlam dost nasıl bağlantıya geçeriz bu sektörleSenin dediğin pin-up ve türevleri, bunlar artık bataklığın bataklığı. Bu Kıbrıs'ta gördüğünüz merdivenaltı çapsızlar da çok para almıyor, zaten seviyesizliklerini yaptıkları işten görebilirsiniz.
Belarus/Ukrayna/Malta vb. yerlerdeki şirketler/siteler için şu an 1200-1300 EUR + prim gibi durumlar. Bunların bir kısmı TR'den remote olarak çalışıp, ücretlerini kripto olarak veya başka sistemlerle alıyorlar. İyi derecede İngilizce bilmeniz şart. Bu bahsettiğim siteler denetlenen, birçok ülkeden çalışan barındıran şirketler.
2. bahsettiğim kısımdakiler şöyle çalışıyor genelde işçi ücretinden kısmak için; İspanyolca bilen aradıklarında Latin Amerika'dan, Fransızca bilen aradıklarında Afrika'dan vs. çalışan buluyorlar. Çünkü bu çalışma şartlarına göre İspanya'dan, Fransa'dan insan gücü yaratmaları zor.
Avrupa da ki oyunlar avrupa da denetleniyor.Evet, örneğin gates olsun senin dediğin gibi. Bu oyunun normal şartlarda ortalama olarak sana ne ödeyeceği önceden bellidir (Oyuna girme durumları hariç ki onların da hesaplaması var) Bu oyun algoritmalarını oluşturmak için birebir olarak Matematikçi istihdam ediyor oyun sağlayıcıları. Slotlar sahte olmadıkça, bu algoritmaya herhangi bir sitenin müdahale etmesi mümkün değil. Kaldı ki bu oyunların tamamı Avrupa'daki yasalar çerçevesince denetleniyor.
canlı destekler çok kazanmıyor 35k falanne kadar kazanıyormuş hocam hep merak etmişimdir
Sitenin denetlenmesine gerek yok, bahsettiğin sitelere oyunu sağlayan sağlayacıların denetlenmesi önemli burada. Sitenin kullandığı slotlar sahte değilse, demek ki oyunlar denetliyor demektir.Avrupa da ki oyunlar avrupa da denetleniyor.
Türkiye'de oynatan siteleri için geçerli değil bu .
Vergilendirilmediğin ülkede ki oyunu denetlemezler.
Ben senin söylediğini anlıyorum ama Türkiye'de oynatılan oyunlar direk sağlayıcıdan alınmıyor slot nezdinde.Sitenin denetlenmesine gerek yok, bahsettiğin sitelere oyunu sağlayan sağlayacıların denetlenmesi önemli burada. Sitenin kullandığı slotlar sahte değilse, demek ki oyunlar denetliyor demektir.
Senin söylediğini de biliyorum, bu işi yapan siteni vs. açıp, sağlayıcılarla anlaşmaları yapan yerlerden bahsediyorsun. Bu söylediğin kıytırık siteler için geçerli. Bets10, Mars, Youwin vs. benzeri yerler için geçerli değil.Ben senin söylediğini anlıyorum ama Türkiye'de oynatılan oyunlar direk sağlayıcıdan alınmıyor slot nezdinde.
Nereden biliyorsun diye sorarsan geçen yıl toplu param vardı site açmak için betco ile anlaşmak üzereydik artılarını eksikerini hepsini anlattılar ama başıma farklı işler gelince işten caymak zorunda kaldım .
Kumar oynamak için avans çekmekten iyidir çomar olmakBirincisi bu arkadaş muhtemelen (konu sahibine yazan) ya Anadolu çomarı bu işe kaza bela girmiş, ya da site merdivenaltı. Normalde bir çalışan asla böyle ulaşamaz. (Arkadaşı biri trollemiş de olabilir)
2) 1242352365 kere yazdım ama bu forumun seviyesi asla yükselmiyor maalesef, slotlara site normalde müdahale edemez. Hele gidip bir Customer Support çalışanına bunu sormak, beklemek cahilliğin artık nirvanası.
Ne diyeyim artık bilemiyorum.
Aynen öyle .Senin söylediğini de biliyorum, bu işi yapan siteni vs. açıp, sağlayıcılarla anlaşmaları yapan yerlerden bahsediyorsun. Bu söylediğin kıytırık siteler için geçerli. Bets10, Mars, Youwin vs. benzeri yerler için geçerli değil.
Bende oylelerine tutuluyorum sanki iyi bişey yapıyormuş gibi havali havalı davraniyor sonradan görmeHayatında görmediği paraları ömrü hayatında bir kez yakalayan tiplerin gelip sanal ortam da üst perdeden konuşup insanları ezme çabaları var son dönemde. Umarım sosyal hayatta aynı üsluplarla denersiniz.