Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Canlı Destek Tanıdık Çıktı

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kumar oynamak için avans çekmekten iyidir çomar olmak
Yav seni yoksaymışım ama tıklamış bulundum mesajı görüntüleye. Arkadaşım ben hayatında bir kez gördü dediğin paraları en az 40-50 kere gördüm ama bunla övünecek bir şey yok, hiçbir zaman da övünmedim. Ertesi gün kaybediyorum zaten. Ama sen ve senin gibilerde aşağılık kompleksi olduğu için, böyle dayılanmaya kalkıyorsunuz. Gerçek hayatta karşılaşmayız çünkü ben, sen gibi bir tiple oturup çay içmem, selam dahi vermem. Hayata dair senle tek ortak noktamız Fenerbahçe ve bu forumda kumar sebebiyle bulunmamız.

Öyle bir cehalet seviyesi var ki burada, bunu eleştirdiğimiz zaman otomatik olarak batıyor. Hata bende laf anlatıyorum sen gibilere, bak bin tane bilgi verdim bu konunun içerisinde bu bilgilerin çoğuna öyle google'da yazıp ulaşamazsın. Sen buradan bir şey çıkaracağına, varsa bir bilgin katkıda bulunacağına sürtüşmeyi tercih ediyorsun. Devam et kendi ayarındakilerle.

Son olarak, kumar için avans çekmekten iyidir yazmışsın. Doğrudur, kumar bağımlısı olmak çok kötü bir şey. Hasta olduğumu daha önce birçok kez dile getirdim bu forumda zaten. Siz de kendinize karşı benim kadar dürüst olabilseniz keşke.

Hadi iyi haftalar.

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,586
1,944
113
Yav seni yoksaymışım ama tıklamış bulundum mesajı görüntüleye. Arkadaşım ben hayatında bir kez gördü dediğin paraları en az 40-50 kere gördüm ama bunla övünecek bir şey yok, hiçbir zamanda övünmedim. Ertesi gün kaybediyorum zaten. Ama sen ve senin gibilerde aşağılık kompleksi olduğu için, böyle dayılanmaya kalkıyorsunuz. Gerçek hayatta karşılaşmayız çünkü ben, sen gibi bir tiple oturup çay içmem, selam dahi vermem. Hayata dair senle tek ortak noktamız Fenerbahçe ve bu forumda kumar sebebiyle bulunmamız.

Öyle bir cehalet seviyesi var ki burada, bunu eleştirdiğimiz zaman otomatik batıyor. Hata bende laf anlatıyorum sen gibilere, bak bin tane bilgi verdim bu konunun içerisinde bu bilgilerin çoğuna öyle google'da yazıp ulaşamazsın. Sen buradan bir şey çıkaracağına, varsa bir bilgin katkıda bulunacağına sürtüşmeyi tercih ediyorsun. Devam et kendi ayarındakilerle.

Son olarak, kumar için avans çekmekten iyidir yazmışsın. Doğrudur, kumar bağımlısı olmak çok kötü bir şey. Hasta olduğumu daha önce birçok kez dile getirdim bu forumda zaten. Siz de kendinize karşı benim kadar dürüst olabilseniz keşke.

Hadi iyi haftalar.
Gılgamış destanına gerek yoktu moruk hastayım deseydin şu yorumunu bile ciddiye almazdım. İyi haftalar bebeğim

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Birincisi bu arkadaş muhtemelen (konu sahibine yazan) ya Anadolu çomarı bu işe kaza bela girmiş, ya da site merdivenaltı. Normalde bir çalışan asla böyle ulaşamaz. (Arkadaşı biri trollemiş de olabilir)

2) 1242352365 kere yazdım ama bu forumun seviyesi asla yükselmiyor maalesef, slotlara site normalde müdahale edemez. Hele gidip bir Customer Support çalışanına bunu sormak, beklemek cahilliğin artık nirvanası.

Ne diyeyim artık bilemiyorum.
Site merdiven altı değil ismini vermeyeceğim ama bu yeni çıkan alt yapı olan ve neredeyse her gün çeşitli telegram gruplarında 2500 e 2500 5000 e 5000 tarzında olan bir site. Arkadaşım da anadolu çomarı değil gayet düzgün bir birey. üçüncüsü slot ayarla 25 milyon çekeyim dediğim şey farkettiniz mi bilmiyorum ama sohbet ilerledikten sonra başka sitelere bakıp bakmadığı gibi işiyle ilgili birkaç soru sorduktan sonra dalgasına dediğim bir şey. iyi forumlar

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,703
113
Senin dediğin pin-up ve türevleri, bunlar artık bataklığın bataklığı. Bu Kıbrıs'ta gördüğünüz merdivenaltı çapsızlar da çok para almıyor, zaten seviyesizliklerini yaptıkları işten görebilirsiniz.

Belarus/Ukrayna/Malta vb. yerlerdeki şirketler/siteler için şu an 1200-1300 EUR + prim gibi durumlar. Bunların bir kısmı TR'den remote olarak çalışıp, ücretlerini kripto olarak veya başka sistemlerle alıyorlar. İyi derecede İngilizce bilmeniz şart. Bu bahsettiğim siteler denetlenen, birçok ülkeden çalışan barındıran şirketler.

2. bahsettiğim kısımdakiler şöyle çalışıyor genelde işçi ücretinden kısmak için; İspanyolca bilen aradıklarında Latin Amerika'dan, Fransızca bilen aradıklarında Afrika'dan vs. çalışan buluyorlar. Çünkü bu çalışma şartlarına göre İspanya'dan, Fransa'dan insan gücü yaratmaları zor.
Tabi yani de ülkemizde site ortalama olan şey normal düzeyde bir betco maaş istatistiği de ortalamaya göre. Mesela bu konudaki arkadaş en baba aldığı şu iş ahlakı ve bu kişisel veri bilgisi ile 800 dolardan fazla değildir.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Site merdiven altı değil ismini vermeyeceğim ama bu yeni çıkan alt yapı olan ve neredeyse her gün çeşitli telegram gruplarında 2500 e 2500 5000 e 5000 tarzında olan bir site. Arkadaşım da anadolu çomarı değil gayet düzgün bir birey. üçüncüsü slot ayarla 25 milyon çekeyim dediğim şey farkettiniz mi bilmiyorum ama sohbet ilerledikten sonra başka sitelere bakıp bakmadığı gibi işiyle ilgili birkaç soru sorduktan sonra dalgasına dediğim bir şey. iyi forumlar
Arkadaşın düzgün bir bireyse, site düzgün değil veya arkadaşının ilk iş deneyimi. (Hikayenin doğru olduğunu varsayıyorum.) Bu şekilde sana asla ulaşamaz. Bu bilinse işine direkt son verilir. İyi forumlar sana da

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,223
5,848
113
şu konuda bile bizene gibi yorumlar okuyorum ya ne ilginc adamlar var şu forumda. her yorumdan rahatsiz olan tipler var ciddi psikolojik sorunlu insanlar var gercekden. konuyu beğenmediysen oku ve s.g üşenmeyip eleştiri yorumu yaziyorlar "sen ne olsun istiyorsun p*çe bak uçağı ne hale getirdi böyle uçak mı uçar"😁

forum bilgi paylasimi boş muhabbet alani sohbet alani olayin ana temasi zaten bu. gayetde ilginc bir durumu paylaşmiş arkadaş ilk defa goruyorum baya zor bir tesaduf olmuş.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
şu konuda bile bizene gibi yorumlar okuyorum ya ne ilginc adamlar var şu forumda. her yorumdan rahatsiz olan tipler var ciddi psikolojik sorunlu insanlar var gercekden. konuyu beğenmediysen oku ve s.g üşenmeyip eleştiri yorumu yaziyorlar "sen ne olsun istiyorsun p*çe bak uçağı ne hale getirdi böyle uçak mı uçar"😁

forum bilgi paylasimi boş muhabbet alani sohbet alani olayin ana temasi zaten bu. gayetde ilginc bir durumu paylaşmiş arkadaş ilk defa goruyorum baya zor bir tesaduf olmuş.
+ Kurabiye severmisin ?
- evet
+ Ay ne güzel

+Ee Vermeyecekmisin ?
- Neyi ?
+ Kurabiyeyi ?
- Yok ki 🤣🤣

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
114
43
Evrene güzel mesaj gönderin demissin kardo biz evrene sovmedikki saçma bir paylaşım olmuş bence paranı alınca sevinmişsin o kadar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Herkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 802851

Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.
Ekli dosyayı görüntüle 802858

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

Ekli dosyayı görüntüle 802856

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor :)
Bizene tabi doğru söylemiş her yere kimlik verme tehlikeli bak

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Evrene güzel mesaj gönderin demissin kardo biz evrene sovmedikki saçma bir paylaşım olmuş bence paranı alınca sevinmişsin o kadar
Bu olaydan gerçekten anladığın "paranı almışsın ondan sevinmişsindir mi gerçekten ya." valla konuyu sildireceksiniz en sonunda. Ne saçma bir yorum bu

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Herkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 802851

Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.
Ekli dosyayı görüntüle 802858

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

Ekli dosyayı görüntüle 802856

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor :)
Abi hiç sorma, bu sabah ben öldüğümü düşünmeye başladım. Yarın psikologa gidicem para bulabilirsem çünkü sigorta yok randevu aldimda .. yani dicegim şu ki son 1-2 yıldır ağzımdan ne çıksa bana geri dönüyor enteresan şeyler yaşıyorum çok garip... Bir enerjiyi açığa çıkardılar muhtemelen ya da bireysel olarak farklı bir problemin icindeyim bilemiyorum ama delirmek üzere gibiyim hiç iyi değilim

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Adam ne Güzel bir anı paylaşmış muhalefet olmalar tartışmalar Instagram Twitter vsvs Diğer Sosyal Medyadaki her konuya yorum yapan beğenmeyen çoluk çocuk gibi yorumlar yapmayın gözünüzü seveyim