- 8,532
- 9,261
- 113
Yav seni yoksaymışım ama tıklamış bulundum mesajı görüntüleye. Arkadaşım ben hayatında bir kez gördü dediğin paraları en az 40-50 kere gördüm ama bunla övünecek bir şey yok, hiçbir zaman da övünmedim. Ertesi gün kaybediyorum zaten. Ama sen ve senin gibilerde aşağılık kompleksi olduğu için, böyle dayılanmaya kalkıyorsunuz. Gerçek hayatta karşılaşmayız çünkü ben, sen gibi bir tiple oturup çay içmem, selam dahi vermem. Hayata dair senle tek ortak noktamız Fenerbahçe ve bu forumda kumar sebebiyle bulunmamız.Kumar oynamak için avans çekmekten iyidir çomar olmak
Öyle bir cehalet seviyesi var ki burada, bunu eleştirdiğimiz zaman otomatik olarak batıyor. Hata bende laf anlatıyorum sen gibilere, bak bin tane bilgi verdim bu konunun içerisinde bu bilgilerin çoğuna öyle google'da yazıp ulaşamazsın. Sen buradan bir şey çıkaracağına, varsa bir bilgin katkıda bulunacağına sürtüşmeyi tercih ediyorsun. Devam et kendi ayarındakilerle.
Son olarak, kumar için avans çekmekten iyidir yazmışsın. Doğrudur, kumar bağımlısı olmak çok kötü bir şey. Hasta olduğumu daha önce birçok kez dile getirdim bu forumda zaten. Siz de kendinize karşı benim kadar dürüst olabilseniz keşke.
Hadi iyi haftalar.