Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Canlı Destek Tanıdık Çıktı

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Herkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.
Ekran görüntüsü 2025-06-22 234554.png

Biraz para kazanmak için teklifte bulunmuştum kendisine ama kibarca reddetti.
1750666150412.png

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

1750665954740.png

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor :)

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
786
113
Herkese iyi günler dilerim. Dün akşam saatlerinde başıma çok ilginç daha önce kimsenin de yaşadığını zannetmediğim bir olay yaşandı. Son zamanlarda yeni bir alt yapı çıktı hepiniz biliyorsunuz. Bu alt yapılardan çekim yapabilmek için hepsinde kyc 1 ve kyc2 doğrulaması istiyor. Dün yine bu alt yapılı bir sitelerden çekim işlemi yapacaktım reddedildi ve kyc2 doğrulamasına sahip olmam istendi. Kimliği yükleyip çekim talebi verdim çekim talebi ödendikten sonra whatsapptan bir mesaj geldi. Mesajı atan kişi ilkokul arkadaşım çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 802851

Ekli dosyayı görüntüle 802858

Aylardır bu forumda canlı desteklere laflar söylerim egolu davranmalarından dolayı daha dün şöyle bi mesaj yazmıştım forumda canlı destekler için akşamına ilkokul arkadaşımın bir sitede canlı destek olarak çalıştığını öğrendim.

Ekli dosyayı görüntüle 802856

Diyeceğim şu ki evrene güzel mesajlar gönderin ve kimseyi eleştirmeyin. Dönüp dolaşıp size dönüyor :)
Bundan bize ne

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Şu an bulunduğun site bir forum. Burada forum kurallarına uyarak istersem sıçtığım bokun konusunu bile paylaşabilirim. Sana bedava promosyon kodu içeren bir konu açamadığım için üzgünüm. Umarım aradığın o 100 TL promosyon kodunu bulursun. İyi forumlar.

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,824
113
Site elemanı

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Şu an bulunduğun site bir forum. Burada forum kurallarına uyarak istersem sıçtığım bokun konusunu bile paylaşabilirim. Sana bedava promosyon kodu içeren bir konu açamadığım için üzgünüm. Umarım aradığın o 100 TL promosyon kodunu bulursun. İyi forumlar.
işi nasıl bulmuş kanki sorsana

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
336
63
Adam başımdan böyle bir olay geçti başlığı altında konu açmış ve paylaşmış ne yapalım ne yapalım bizene demenize gerek yok zorla okutmuyor kimse size konuları

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
işi nasıl bulmuş kanki sorsana
bir kaç soru sordum ama tam cevap vermedi üstelemedim. Paraya ihtiyacı olduğu için süründüğünü söyledi sadece. Başına bela alabilirsin gibisinden bir kaç söz söyledim çünkü kendisi bildiğim kadarıyla Türkiye'de yaşıyordu eğer işe girdikten sonra yurt dışına gitmediyse sıkıntılı bir süreç yaşayabilir.

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,080
2,381
113
Birincisi arkadaşın çok cahil biri kendimi ifşa ettiği an yakalanırsa bayağı geçtim daha kötü şeyler yapılır ukranyada 'da başımıza geldi çünkü aynen senin arkadaşın gibi başka biri de x üyesi ne diyelim böyle bilgileri söyle de yani kendini ifşa etti adam bir daha da görünmedi o derece yani yerinde olsam arkadaşın sana bir daha yazdığı zaman uyar onu vallahi bu baronların acıması yok çünkü kim vurduya ya gider.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,941
113
Her acılan konuya kötü yorum yapan illa çıkıyor beğenmediysen okumadan geç

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Sümüklü destek çalışanına slotların rtp oranıyla oyna demiş...

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
319
63
Ekli dosyayı görüntüle 802851

Ekli dosyayı görüntüle 802858

Ekli dosyayı görüntüle 802856

kuzen saf olma kekliyodur seni internetten +10 +40lı numara almak zor degil