Kanka tebriklerHosgeldin kanka
Kanka tebriklerHosgeldin kanka
Eyvallah apo haftaya 1. OlacazKanka tebrikler
İnşallah mutlu olurumEyvallah apo haftaya 1. Olacaz
Sinanla biz bekledik en son ferdi kaybetti bize atamadiSinan cok kizmis anladigim puahahahahahhahahha
Seni tanimiyorum dostum ama sinanin boyle seyler yazmasi degisik hepsini okumadim ama sinanima bir özgüven gelmişSinanla biz bekledik en son ferdi kaybetti bize atamadi
Okumadim kanka. Ben 18lira kazandim 20e yakin kisiye destek olmuşum.100k kazanan adam 10kisi 250 yapmis. Elden gelen bu.Herkesi memnun etmek zor.Sinan cok kizmis anladigim puahahahahahhahahha
Aynen oyle kanka eto 1. Oldu. Bu arada 920kOkumadim kanka. Ben 18lira kazandim 20e yakin kisiye destek olmuşum.100k kazanan adam 10kisi 250 yapmis. Elden gelen bu.Herkesi memnun etmek zor.
Yapsin bir seyler.uzamaz herhalde 🤣Aynen oyle kanka eto 1. Oldu. Bu arada 920kdaha hareket yok ama puahha
Hos bulduk kanka da bildirim gelmedi askeriz diye miHosgeldin kanka
Kesinlikle imkânsız zor değilOkumadim kanka. Ben 18lira kazandim 20e yakin kisiye destek olmuşum.100k kazanan adam 10kisi 250 yapmis. Elden gelen bu.Herkesi memnun etmek zor.
Oyle vallaKesinlikle imkânsız zor değil
Neden imkansız olsun beni mutlu ede birsinKesinlikle imkânsız zor değil
Herkesi imkansız işte 🤣 dünden beri 30 kişiden fazla kişiye 40küsür bin dağıttık hala trip hakaret yiyoruz sanki mecbur gibi ne yaparsak daha fazlası isteniyor görev gibi görülmeye başlıyorNeden imkansız olsun beni mutlu ede birsin![]()
Ama bi kaybetsen kimse geçmiş olsun bile yazmaya tenezzül etmiyorNeden imkansız olsun beni mutlu ede birsin![]()
Yersin yersin bunu çok iyi bilirimHerkesi imkansız işte 🤣 dünden beri 30 kişiden fazla kişiye 40küsür bin dağıttık hala trip hakaret yiyoruz sanki mecbur gibi ne yaparsak daha fazlası isteniyor görev gibi görülmeye başlıyor
Kanka kaybetmeyı bırak terso ol selam vermezler öğrenmen lazımAma bi kaybetsen kimse geçmiş olsun bile yazmaya tenezzül etmiyor