Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 / Rolling Gecesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,469
21,520
113
Şu forumda en nefret ettiğim şey insanların hep biz şöyle yaptık biz böyle ettik bu işin aslında uslubu budur yolu yordamı budur şu iş böyle yapılır gibi bomboş sikko sikko konuşmalarından o kadar irite oluyorum ki, etkinlikler kişilerin bütçelerine ve dağıtımlarsa kasa planlamalarına göre her kişide değişir değil mi ben ana paramla oynuyorum cebimden oynuyorum bazen kredi çekip oynuyorum. ben forumdan aldığı hibe parayla havadan bedava gelen parayla seri yapmış adam kadar nasıl dağıtabilirim mesela? ki ona rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum bak kazanan northe rollü görüyormusun 30 roll de 1 ona rağmen hergün sponsor northe görürsün bir sürü ama yine kimseyi memnun edemiyorsun. Hep şey mevzusu var arkadaşlarına veriyor lan ne arkadaşı mk al sen dün 30 kişiye dağıtım yaptın çekilişte olsa arkadaşını araya sıkıştırabilirdin tüm parayı bana attın hatta dağıtımları ben yaptım 30 kişiye içinde 1 tane ne senin ne benim yakın arkadaşımız var mıydı? yoktu. Bilmiyorum ya avanta arıyor insanlar iyice konuşanlarının %90'nının mazide şöyle böyle yaptık demek dışında bir icraatını görmedim
Kanka bende yapıyorum dağıttım seçerken pırana degıl forumda etkınlık açan düzenli roll yapan kısılerı secıyorum sende buna dıkkat et laf yapana en son ne zaman roll actın etkınlık actın de laf edemıyor

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka bende yapıyorum dağıttım seçerken pırana degıl forumda etkınlık açan düzenli roll yapan kısılerı secıyorum sende buna dıkkat et laf yapana en son ne zaman roll actın etkınlık actın de laf edemıyor
Hiç sorma cebimizdeki son paralarla sürekli açıyoruz sürekli kaybediyoruz kaybedince taşşak muhabbeti yapıyorlar bazı isimler, 1 kere kazanıyosun 2-3 kişiye ulaşıyosun isimleri olmayınca o listede ortalık yangın yeri oluyor, kardeşim insanın bi dengesi olur tutaarlı davranır

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,469
21,520
113
Hiç sorma cebimizdeki son paralarla sürekli açıyoruz sürekli kaybediyoruz kaybedince taşşak muhabbeti yapıyorlar bazı isimler, 1 kere kazanıyosun 2-3 kişiye ulaşıyosun isimleri olmayınca o listede ortalık yangın yeri oluyor, kardeşim insanın bi dengesi olur tutaarlı davranır
Ulan adam koyduğum orana karısıyor ötesi var mı amk

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ulan adam koyduğum orana karısıyor ötesi var mı amk
Şimdi ben konunun başına tamamlarsak 2 dost yazıyorum dimi rolling bakiyesi diyelim 4 kişi takip ediyor sana yemin ederim kaç kere 2 adımda bitirip ana paramı sadece alıp kalanı o 4 kişiye attım sonra bakıyorum olm ben kar amacı güdüyorum bi işe yaramıyor böyle sonra 2 yazıyosam 2 kişiye atıcam diyorum bu sefer 4 kişi düzenli takip ediyor kimi seçsen diğeri laf yapıyor bilmiyorum bu işi 2-3 arkadaşım dışında daha allahın kulundan bir kere hayır görmedim burada 1 TL görmedim ama biz çıkıp 100 kişiye yaptık onlar neden arasıra bi dönmüyo etkinliklerde rollerde bile gözünün ucuyla bile bakmıyo biz tersodayken demiyoruz

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Nihayet bu kafaya sahip olan birileri çıkmış.
En son shellaca arka arkaya 2 defa sovdum.2 defa ban yedim.3.yapmaya g.. yemedi eski hesap sonuçta. 2 aydır girmiyrdm dün ilk defa girdim 😄
Buralar yesillikti eskidende şimdi güzel olmuş biraz takılmaya değer 😉

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Kanka kaç gün uykusuzluk artık vücudum kaldırmadı maçı açtım telefondan maçın başında uyumuşum ulan bir gözümü açtım 30-40 dk kestirmişim ha bi ton dm ler bilmem neler sanki milletin parasını alıp kaçmışım oynamışsam kendi paramla oynuyorum insana bi 10 dk müsade edersiniz dimi 15 dm var şaka gibi
Biliyom kardom yaa, zaten ikinci adimdaki macta cok tehlikeliydi normalde girmezsin sen o maci mesela aceleyle girdigin cok belliydi

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Biliyom kardom yaa, zaten ikinci adimdaki macta cok tehlikeliydi normalde girmezsin sen o maci mesela aceleyle girdigin cok belliydi
la valla oynadım en erken sonuclanacak o vardı dedim yatarsa yatsın tutarsa tutsun bitireyim rollü kurtulayım

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aynen sırf bu yüzden ben roll değil çekiliş açıyorum kesinlikle öyle
Ondada sacma sacma mevzular donuyor reis, yok o sonradan katildi yok su yok bu, abi kimin nasibine denk heldiyse birakin iste, dovus cikarmanin ne manasi var , insani sogutuyorlar vallahi 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
la valla oynadım en erken sonuclanacak o vardı dedim yatarsa yatsın tutarsa tutsun bitireyim rollü kurtulayım
Aynen tam bi yatarsa yatsin maciydi cidden kankam, izledimde cok net pozisyon kacti, yatirmak icin tum eforu sarfetti oyuncularda bu sefer olmadı allahtan 🤣

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Forumun kanayan yarası yemin ederim bu etkinlik olayları. Beleşciler hazır yiyiciler olmasa yardımlaşma yürür gider .

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Şimdi ben konunun başına tamamlarsak 2 dost yazıyorum dimi rolling bakiyesi diyelim 4 kişi takip ediyor sana yemin ederim kaç kere 2 adımda bitirip ana paramı sadece alıp kalanı o 4 kişiye attım sonra bakıyorum olm ben kar amacı güdüyorum bi işe yaramıyor böyle sonra 2 yazıyosam 2 kişiye atıcam diyorum bu sefer 4 kişi düzenli takip ediyor kimi seçsen diğeri laf yapıyor bilmiyorum bu işi 2-3 arkadaşım dışında daha allahın kulundan bir kere hayır görmedim burada 1 TL görmedim ama biz çıkıp 100 kişiye yaptık onlar neden arasıra bi dönmüyo etkinliklerde rollerde bile gözünün ucuyla bile bakmıyo biz tersodayken demiyoruz
Sabah yaşadım o durumu tek adım yapıp 2 kişiye kârı verecektim ilk adım geldi 6 kişi vardı bir adım daha yapayım herkese vereyim dedim gitti sonra bi 5 daha yükledim tek adım yapıp 6yı görelim dedim oda gitti 🤣

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,469
21,520
113
Sabah yaşadım o durumu tek adım yapıp 2 kişiye kârı verecektim ilk adım geldi 6 kişi vardı bir adım daha yapayım herkese vereyim dedim gitti sonra bi 5 daha yükledim tek adım yapıp 6yı görelim dedim oda gitti 🤣
Eldekınden de oldun aferın acırsan acıncak duruma dusersın 😀

rizeli535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
605
113
Geçmiş olsun reis kötü olmuş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...