Şu forumda en nefret ettiğim şey insanların hep biz şöyle yaptık biz böyle ettik bu işin aslında uslubu budur yolu yordamı budur şu iş böyle yapılır gibi bomboş sikko sikko konuşmalarından o kadar irite oluyorum ki, etkinlikler kişilerin bütçelerine ve dağıtımlarsa kasa planlamalarına göre her kişide değişir değil mi ben ana paramla oynuyorum cebimden oynuyorum bazen kredi çekip oynuyorum. ben forumdan aldığı hibe parayla havadan bedava gelen parayla seri yapmış adam kadar nasıl dağıtabilirim mesela? ki ona rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum bak kazanan northe rollü görüyormusun 30 roll de 1 ona rağmen hergün sponsor northe görürsün bir sürü ama yine kimseyi memnun edemiyorsun. Hep şey mevzusu var arkadaşlarına veriyor lan ne arkadaşı mk al sen dün 30 kişiye dağıtım yaptın çekilişte olsa arkadaşını araya sıkıştırabilirdin tüm parayı bana attın hatta dağıtımları ben yaptım 30 kişiye içinde 1 tane ne senin ne benim yakın arkadaşımız var mıydı? yoktu. Bilmiyorum ya avanta arıyor insanlar iyice konuşanlarının %90'nının mazide şöyle böyle yaptık demek dışında bir icraatını görmedim