Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 / Rolling Gecesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Yani şimdi sende bir rolling yapsan 6,7 kişi takip olsa ödül 2 kişiye olsa geçmişte encok ödül aldığın adamları secersin normal bir durum alinmaca gucenmece olmaz bu işte anlatabildim umarım
Sıkıntı su Sinan rolling yapmıyor sadece rollinglere katılıyor haliyle insanlar paylaşımcı olmadığı için öncelik vermiyor bu kadar basit

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,915
1,813
113
Yani şimdi sende bir rolling yapsan 6,7 kişi takip olsa ödül 2 kişiye olsa geçmişte encok ödül aldığın adamları secersin normal bir durum alinmaca gucenmece olmaz bu işte anlatabildim umarım
Bu da kısır donguye giriyor bu sefer o adamda tekrar sana atıyor daha sonra o sana attı diye yine sen ona atiyosun falan filan.haksizsin demiyorum

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,147
11,979
113
Ben de belescilere degil paylaşımcılara öncelik veriyorum yani benim roller sana hitap etmez dost boşver ✋🏽 iyi yapiyon
Basarirsan ne guzel işte cogu zaman baskasindan sponsor aliyon ams neyse bizim konumuz bu degil senin bahsettigin bambaska bir sey iyi geceler

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,889
113
Herkes daha yakın olduğu adama geçmişte bir iyilik gördüğü adama öncelik verir beyler bu işler öyle yürüyor genelde
Ben vermem takip etmediyse konuda atmıyorum trip atan siktirsin gitsin adam değildir o zaten kendime iyi bi para kalıyorsa ki genelde en az 3 te 2 sini dağıtıyoruz roll açtıysak o zaman olmayana kendi hakkımdan atarım geçen kayıp bonusla 10k para çektik gizli gizli yemedim atmasak atmayız 5k para dağıttık adam anaparayla kazanırsan 3 ü geri atarsın dedi 3 ü geri attık burda kimseye yaranamazsın senin verdiğin para direkt kumara kayıp olarak gittiği için o parayı verdiğin kişi içinde bi anlamı olmuyor unutuyor o yüzden tek yicen tek ölcen bak öyle adamlarda forumda hiç para bitmiyor

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Basarirsan ne guzel işte cogu zaman baskasindan sponsor aliyon ams neyse bizim konumuz bu degil senin bahsettigin bambaska bir sey iyi geceler
Kanka kendin diyon bak. Adamlar beni bildiği gördüğü için roll açtırıyor. Sana kim açtırıyor kimse. Düşününce hak vereceksin. İyi geceler

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,147
11,979
113
Aynen öyle takiple alakasi yok 50 kere takip ettim sonuna kadar biri çıksın desin sana da verdik
Kanka adamlar 2k yapip 500 u yeni rollingciye verip kacmsk yeribe bi de takip eden 2 kisiye 200 atsa rollingin manasi yerini bulur takip eden adam sonuna kadar duruyor sigaea parasi bile kazanamiyor yani git gide degisti hersey sitelerin bonislari 5k yap 100 yatir 200 cek gibi kumar komple yorucu olmuş 😁😁

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,147
11,979
113
Ben vermem takip etmediyse konuda atmıyorum trip atan siktirsin gitsin adam değildir o zaten kendime iyi bi para kalıyorsa ki genelde en az 3 te 2 sini dağıtıyoruz roll açtıysak o zaman olmayana kendi hakkımdan atarım geçen kayıp bonusla 10k para çektik gizli gizli yemedim atmasak atmayız 5k para dağıttık adam anaparayla kazanırsan 3 ü geri atarsın dedi 3 ü geri attık burda kimseye yaranamazsın senin verdiğin para direkt kumara kayıp olarak gittiği için o parayı verdiğin kişi içinde bi anlamı olmuyor unutuyor o yüzden tek yicen tek ölcen bak öyle adamlarda forumda hiç para bitmiyor
Eniste en dogrusunu bilir

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,147
11,979
113
Demi eniste rollingin amaci takip eedenlere verilen odüllerdir yook bu adam wild yok buna tek verecem o zaman dmden sadece o adama rollong yapilsin yada basindan belirtirsin 3 adim bitiyor kalkip şunu diyorlar sadece bu dostuma verecem falan diyip konuyu kapatiyorlsr gfgf

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Yanlış anladın etkinliğini 10 kişi takip etti diyelim basirili oldun 2 kişiye rolling actiracaksin o 10 kişi arasından iyilik gördüklerine öncelik verirsin ister istemez bahsetmek istediğim olay bu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,889
113
Demi eniste rollingin amaci takip eedenlere verilen odüllerdir yook bu adam wild yok buna tek verecem o zaman dmden sadece o adama rollong yapilsin yada basindan belirtirsin 3 adim bitiyor kalkip şunu diyorlar sadece bu dostuma verecem falan diyip konuyu kapatiyorlsr gfgf
Şov için açıyor çoğu zaten kendi aralarında gruplar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,889
113
Yanlış anladın etkinliğini 10 kişi takip etti diyelim basirili oldun 2 kişiye rolling actiracaksin o 10 kişi arasından iyilik gördüklerine öncelik verirsin ister istemez bahsetmek istediğim olay bu
Roll açtırmak için roll açılmaz ya böyle saçma kafayı kim çıkardı bilmiyorum 1k al 2 adım at kazanırsan 2 kişiye 250 rol yaptır 250 nedir lan aq 2 kişiye bir de açmayın roll mol daha iyi yap kendi kumarını yaz özelden at şans paranı
250 ile roll mü olur abi nasıl kafalar bunlar 5 dolar oldu kardeşim 250 böyle kumar göz önünde oynanmaz hatır için eğlence için arada açar yüksek orana kovalarsın 250 ile roll moll olmaz forumda her ne kadar para alışverişi yasaksa da forumu forum yapan etkinler etkinlik olmasa burda yazacak adam 10 kişiyi geçmez ufak kasayla kumarı kendin oynayacaksın ya da şans parası olarak dm den atacaksın ben yapmıyorum 250 300 atayım roll yap diyo alıyorum parayı rulette 2 spin gelmedi bitti aq takıcam peşime 50 kişiye 3 kuruş için geberiyoruz parasızlıktan yine yapmam işte zaten kaybettim gözüyle yatırıyorum 2k dan az yatırdıysam

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Roll açtırmak için roll açılmaz ya böyle saçma kafayı kim çıkardı bilmiyorum 1k al 2 adım at kazanırsan 2 kişiye 250 rol yaptır 250 nedir lan aq 2 kişiye bir de açmayın roll mol daha iyi yap kendi kumarını yaz özelden at şans paranı
250 ile roll mü olur abi nasıl kafalar bunlar 5 dolar oldu kardeşim 250 böyle kumar göz önünde oynanmaz hatır için eğlence için arada açar yüksek orana kovalarsın 250 ile roll moll olmaz forumda her ne kadar para alışverişi yasaksa da forumu forum yapan etkinler etkinlik olmasa burda yazacak adam 10 kişiyi geçmez ufak kasayla kumarı kendin oynayacaksın ya da şans parası olarak dm den atacaksın ben yapmıyorum 250 300 atayım roll yap diyo alıyorum parayı rulette 2 spin gelmedi bitti aq takıcam peşime 50 kişiye 3 kuruş için geberiyoruz parasızlıktan yine yapmam işte zaten kaybettim gözüyle yatırıyorum 2k dan az yatırdıysam
Enişte seninle ortak bi kupon yapalım bir gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...