http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 | Gündüz Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,267
17,885
113
Arada gözümden kacmistir kusura bakmayın yapariz roll
Sen benimle dalgamı geciyrsn dostum kafan mı güzel çözemedim.

Dün roll aciyrsn takip edene roll diyrsn,roll başarılı oluyor fix at diyorsun fix atıyorum,20dk yollayacağım diyorsun.gelen yok.
Tek mesaj atmiyorum sana.
1 saat sonra yaziyrsn musaitsen yollayim tamam yolla diyrm musaitim.ondan sonra 24 saat geçiyor cevap yok.

Ne yapmaya çalışıyorsun çözemedim ama benden sana harçlık olsun o tutar. Cebine koy bir daha da karşıma çıkma böyle saçmalık görmedim yemin ediyorum sovmemek için kendimi zor tutuyorum.para umrumda olsa dün elli defa yazardım umrumda olan bu yaptığın KARAKTERSİZLİK

Ekli dosyalar

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,423
42,495
113
Pesinden mi kosalim anlamadim?
Dost sakın kimsenin peşinden koşmak zorunda değilsin ben senin cuntamaniayaya çalıştığınida bilmiyordum olayı yeni öğrendim sizi ayrı kişiler sanıyordum problem yok herkes keyfine baksın ben sustum

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,375
11,481
113
Dost sakın kimsenin peşinden koşmak zorunda değilsin ben senin cuntamaniayaya çalıştığınida bilmiyordum olayı yeni öğrendim sizi ayrı kişiler sanıyordum problem yok herkes keyfine baksın ben sustum
Hayir abi ben sana 2kere sordum kendin istemedin sonra gonul koyuyorsun. Kimseye calistigim yok. Rolculeri ben sectim hrp zaten konu benim oldugu icinn. Nisantasi agabeyinkiler haric.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...