Hadi bol şanslar
Ya ben
Sorun yok dost sen rollde takılı kaldin da bizim o adamla başka bir konuda ve özelde muhabbetimiz vardı ben o konuşmasına istinaden yazıyorum adama sen rol konusuna cevap veriyorsun o nedenle olaylara bakış açınız farklı eyvallah şenlik bir durum yok o adamda zaten ustlenmiyor mevzuyu dolayısı ile konu kapandı roll konusunda ben genelde takılıyorum espiri yaparım buradakiler beni tanır biz genelde rol yaptıran kişiyizHayir abi ben sana 2kere sordum kendin istemedin sonra gonul koyuyorsun. Kimseye calistigim yok. Rolculeri ben sectim hrp zaten konu benim oldugu icinn. Nisantasi agabeyinkiler haric.
ya yanlış anlama kardeş başka bir forumda da vardı forumun önde gelen üyelerine devamlı nasılsın abicim şöyledir abicim böyledir abicim diyen onların hoşnutluğunu kazanan zeki bir genç vardı sonra çoğu kişiyi dolandırdı aklıma o geldi.dediğim gibi yanlış anlama sende herkese ağabey deyince aklıma geldi birdenHayir abi ben sana 2kere sordum kendin istemedin sonra gonul koyuyorsun. Kimseye calistigim yok. Rolculeri ben sectim hrp zaten konu benim oldugu icinn. Nisantasi agabeyinkiler haric.
Atayım mi video 🤣🤣Ya ben
Bende harranliyam ama))
Sen gelme ulannn repligini duyar gibiyim dddsdd
Bunlar seni bilmezler abiYa ben
Bende harranliyam ama))
Sen gelme ulannn repligini duyar gibiyim dddsdd
Atta nesemiz yerine gelsin..iki kahkaha atalım ddAtayım mi video 🤣🤣
Tamam agabey yanlis anlamisimSorun yok dost sen rollde takılı kaldin da bizim o adamla başka bir konuda ve özelde muhabbetimiz vardı ben o konuşmasına istinaden yazıyorum adama sen rol konusuna cevap veriyorsun o nedenle olaylara bakış açınız farklı eyvallah şenlik bir durum yok o adamda zaten ustlenmiyor mevzuyu dolayısı ile konu kapandı roll konusunda ben genelde takılıyorum espiri yaparım buradakiler beni tanır biz genelde rol yaptıran kişiyizsen yenisin tanimazssin da eskiler bilir bizi
Bilir bilir dddsdBunlar seni bilmezler abiwon resitallerini izleyenler bilir
Herkese agabey demiyorum dost. Aganey dddikelrim benden 10yas buyuk adamlar. Kimseden para almiyorumki dolandirayim. Yasini basini bildigim adamlar.ya yanlış anlama kardeş başka bir forumda da vardı forumun önde gelen üyelerine devamlı nasılsın abicim şöyledir abicim böyledir abicim diyen onların hoşnutluğunu kazanan zeki bir genç vardı sonra çoğu kişiyi dolandırdı aklıma o geldi.dediğim gibi yanlış anlama sende herkese ağabey deyince aklıma geldi birden
Muroo 4 ayak üstüne düştün yine1 adım won
Bak sana çocuk hala bize roll yaptirmadin diye incinmissin diyor ne bilsin adam 5 haneden aşağı kupon basmayizBilir bilir dddsd
helal dost yolla 2 yi1 adım won
Rakı içeceğiz dost acele et senden sonra biz varız1 adım won
Ferhat etrafında zengin dul çocuksuz hatun varmı gardasim....Bak sana çocuk hala bize roll yaptirmadin diye incinmissin diyor ne bilsin adam 5 haneden aşağı kupon basmayiz![]()