Dostum ben yapmadım nişantaşı sponsor oldu banaYaptirdik ya dun unuttun herhalde. @Beşiktaş sana da teklif ettik 2 3 kere yok cektin agabey. Siranizi kaybettiniz tekrar gelene kadsr bekleyin 🤣
Dostum ben yapmadım nişantaşı sponsor oldu banaYaptirdik ya dun unuttun herhalde. @Beşiktaş sana da teklif ettik 2 3 kere yok cektin agabey. Siranizi kaybettiniz tekrar gelene kadsr bekleyin 🤣
Onu diyom zaten. Herkws yapti yapmayanlari ben sectim zatenDostum ben yapmadım nişantaşı sponsor oldu bana
O ayrı o ayriOnu diyom zaten. Herkws yapti yapmayanlari ben sectim zaten
Dostum ben oradan gelmedi dedim yapmadım demedimOnu diyom zaten. Herkws yapti yapmayanlari ben sectim zaten
Tam sana roll yaptiracaktik sattin bizi agabey kiniyorum 🤣O ayrı o ayri
Dimi çeto başkanO ayrı o ayri
Neyse o bizde yalan olmaz 🤣 🤣Tam sana roll yaptiracaktik sattin bizi agabey kiniyorum 🤣
Kesin tutturur 🤣🤣@Beşiktaş agabey yapsin da bakalim tutturuyor mu haydi gorelim
Sen benimle dalgamı geciyrsn dostum kafan mı güzel çözemedim.Arada gözümden kacmistir kusura bakmayın yapariz roll
Dost sen neyi diyon anlamadımYaptirdik ya dun unuttun herhalde. @Beşiktaş sana da teklif ettik 2 3 kere yok cektin agabey. Siranizi kaybettiniz tekrar gelene kadsr bekleyin 🤣
Ya sal gitsin tertip ya bunlar bizimle eğleniyor herhalde iki nick mi kulkaniyor bu adam nedir yada bizi cocukmu sanıyor ayikamadim ki ben mevzuyuKesin tutturur 🤣🤣
Dagitimi ben yapıyordum bana atti. Sana da yazdim ya kabul etmedin. Anlayamadiginiz ne anlamadimDost sen neyi diyon anlamadımsen cuntamania misin ? Yada vekili felan mi ?
Yaprtirmazsa konuşuruz tertioYa sal gitsin tertip ya bunlar bizimle eğleniyor herhalde iki nick mi kulkaniyor bu adam nedir yada bizi cocukmu sanıyor ayikamadim ki ben mevzuyu
Hayırdır dost bizi mi dolandiriyorsunArjantin genel ilk yari 1 gol kupon oynadım kupon yok ortada çıksın aticam
Pesinden mi kosalim anlamadim?Dost sen neyi diyon anlamadımsen cuntamania misin ? Yada vekili felan mi ?
Yapmıyorum ben rol mol cebine iki yüzü koyan o fare buraya gelecek havasında dost geziyor forumdaYaprtirmazsa konuşuruz tertio
Dost sakın kimsenin peşinden koşmak zorunda değilsin ben senin cuntamaniayaya çalıştığınida bilmiyordum olayı yeni öğrendim sizi ayrı kişiler sanıyordum problem yok herkes keyfine baksın ben sustumPesinden mi kosalim anlamadim?
Hayir abi ben sana 2kere sordum kendin istemedin sonra gonul koyuyorsun. Kimseye calistigim yok. Rolculeri ben sectim hrp zaten konu benim oldugu icinn. Nisantasi agabeyinkiler haric.Dost sakın kimsenin peşinden koşmak zorunda değilsin ben senin cuntamaniayaya çalıştığınida bilmiyordum olayı yeni öğrendim sizi ayrı kişiler sanıyordum problem yok herkes keyfine baksın ben sustum