Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling calimly | Hedef 4-5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,948
8,241
113
Yaş bro ben çok dedim bu adam asker falan değil yalan konuşuyor diye.suan kişilik karakteri gördünüz.herkese her zaman söylüyorum bilmediğiniz etmediginiz adamlara para atmayın diye.bu yalancı ben bildim bileli asker güya yerseniz.forumda 1 defa etkinlik acmisligi yok ve bu adam yine ödül almış ve orası burası oynamış.boylelerini aranızda barındırmayan.bu tek değil bunun gibi çok var milleti sovusleyip arka planda kazanıp hiç sesi çıkmayan.sen sakin ol muhattap olma çok konudan bnce
Şuna bakıp zaten Allah evlatlarımızı korusun diyorum serdarim 🙏🙏

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
maalesef lose. konusuldugu gibi ödememi yapacağım sizde yazmazsanız yeterlidir hayırlı sabahlar herkese.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,318
37,149
113
Sahiden merak ettim şimdi senin birine borcun var ve bunu bütün forum biliyor geldin rol açtın ne bekliyordun mesela seni tebrik mi etsin insanlar alkislayalim mi delikan adammış harbiden felan mı diyelim beklentin ne ?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
ödemeyi atınca konularıma uğramamanız tek sööyleyeceğim şey iyi günler
Ne konuna uğraması kardeş senin konu açtığın falan yok sen sadece konulara katiliyorsun yolunu bulup yok aliyorsun.ama oda yetmemiş Ferdi gibi milleti tokatlamaya baslsmissin.utanc verici bı durumdasın ama belliki senin utanman arlanmanda yok arsız olmussun.hangi yüzle su msji yazdin hayret ettim.neyse bu konu beni geriyor roll veya etkinlik açtığım zaman konularıma uğramayasin.roll veya etkinlik açan her arkadaşımada rica edeceğim seni men etmesi için.

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
883
113
Sahiden merak ettim şimdi senin birine borcun var ve bunu bütün forum biliyor geldin rol açtın ne bekliyordun mesela seni tebrik mi etsin insanlar alkislayalim mi delikan adammış harbiden felan mı diyelim beklentin ne ?
Konunuzu aranızdaki muhabbeti bilmem ama role gelince lazyk61 rol açalım dedı bu çocukta abı bende yapayım dedi bende yap ac rol dedım ondan actı senıde tanımam onuda ben zaten cok konu takip edip yorum yapmam arada bır gelırım ozel orana bakarım bide kazanırsam hıc kimseyi tanımam ama yinede gelır bır kac kısıye harçlık atar giderim lakin 500 TL içinde bunlara ne gerek var sovmedır hakarettir falan kumar bütün karakterinızı ele geçirmıs

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,068
12,179
113
Konunuzu aranızdaki muhabbeti bilmem ama role gelince lazyk61 rol açalım dedı bu çocukta abı bende yapayım dedi bende yap ac rol dedım ondan actı senıde tanımam onuda ben zaten cok konu takip edip yorum yapmam arada bır gelırım ozel orana bakarım bide kazanırsam hıc kimseyi tanımam ama yinede gelır bır kac kısıye harçlık atar giderim lakin 500 TL içinde bunlara ne gerek var sovmedır hakarettir falan kumar bütün karakterinızı ele geçirmıs
Brocan Ferhat abiyi aylardır tanırım birbirimize büyük paralar da attık şans olarak borç olarak hiç problem yaşamadık ben birinden borç alıp ödeme durumum olmazsa elimdeki telefonu satar pc tablet ne var ise satar yine veririm ki buradaki para ederi çok düşük 500 lira nedir amq 8 ay kumar yapan birinin eline geçmeme ihtimali yok çarşıda iki kişi yemek yiyorsun 1,5 lira tutuyor..

filozofolacak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
456
285
63
Almasını biliyorsan ödemesini bileceksin alacaklı her zaman haklıdır

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Bro sen mevzuyu tamamen yanlış anlamışsın yahu.su para attığın adam sana kelek yapsa acaba ne dersin çok merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...