- 3,489
- 1,384
- 113
Bi sakin olun beSende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilim
Bi sakin olun beSende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilim
terbiyesizliğe bak ithamlara bak 500tlni atayım dönünce bunlar için yüzyüze gelelim bakalım kaç yaşında adamsın saygısızlığa bak yaptığın gözünü boyamış kumar seninSende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilim
umarım wonlayacak
Çoluk çocuk bırak kırk kere söyledik sole adamlara para vermeyin simartmayin diye ama dinleyen yokSende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilim
Oğlum sen harbi kasiniyorsun kuran Evliya çarpsın bak erinmem bı günü mu sana ayırır İzmir'den gelir o Çanakkale'ye seni bulurum bak boyun kadar evladım var benim anam avradim olsun seni gelir bulurum edep bil edep abi bil edep bilterbiyesizliğe bak ithamlara bak 500tlni atayım dönünce bunlar için yüzyüze gelelim bakalım kaç yaşında adamsın saygısızlığa bak yaptığın gözünü boyamış kumar senin
başından beri diyorum şu maç tutsun 500ü çekeceğim zaten ama sen ne laftan anlamayan adam çıktın yahu beklesen zaten alacaksın saygısızlık üstüne sayıgıszlık kötü niyet üzerine kötü niyetVelete bak rol yapacakmista 4 adım tutturacakmista bana borcunu ödeyecek misNasrettin hocanın fıkrası bizimle kafa bukuyor 7 24 forumda askerim diyor elinde ben olsam biri bu kadar laf etse o elindeki telefonu satarım yine öderim la konuşturmam yani adamı 500 TL ucin gelip gidip hakeret ediyoruz sovuyoruz karaktersiz olunca rahat adam ne olacak ya gideyim bana sovsunler diyor herhalde
![]()
ben mi edepsizim siz gerçekten aklınızı yitirmişsiniz kfüürler tehditler savuruyor ben mi edepsizimOğlum sen harbi kasiniyorsun kuran Evliya çarpsın bak erinmem bı günü mu sana ayırır İzmir'den gelir o Çanakkale'ye seni bulurum bak boyun kadar evladım var benim anam avradim olsun seni gelir bulurum edep bil edep abi bil edep bil
Fero bı günümü bunaa ayiricam sana söz gardasmVelete bak rol yapacakmista 4 adım tutturacakmista bana borcunu ödeyecek misNasrettin hocanın fıkrası bizimle kafa bukuyor 7 24 forumda askerim diyor elinde ben olsam biri bu kadar laf etse o elindeki telefonu satarım yine öderim la konuşturmam yani adamı 500 TL ucin gelip gidip hakeret ediyoruz sovuyoruz karaktersiz olunca rahat adam ne olacak ya gideyim bana sovsunler diyor herhalde
![]()
Hani nerde etmişim.kufur.lan erkek adam delikanlı olur önündeki setinden utan kaç keez para geçti elime adama para atmadn kumardan gözü bürünen adam varsa o @Beşiktaş ABİN DEGİL sSensin BORCUNU vermek yerine rollaciyorsun terbiyeszben mi edepsizim siz gerçekten aklınızı yitirmişsiniz kfüürler tehditler savuruyor ben mi edepsizim
Adam ol ettirme o zaman lan niye başkasına değilde sana mesela düşündün mü hic ?konuya gelip küfürler ithamlarda bulunuyorsunuz bana edepsiz diyorsunuz bir de saygısızlığın daniskası
Boşuna bekleme gelemez o maç at sahibine göre kisnerBoş kale kaçtı
Yaş bro ben çok dedim bu adam asker falan değil yalan konuşuyor diye.suan kişilik karakteri gördünüz.herkese her zaman söylüyorum bilmediğiniz etmediginiz adamlara para atmayın diye.bu yalancı ben bildim bileli asker güya yerseniz.forumda 1 defa etkinlik acmisligi yok ve bu adam yine ödül almış ve orası burası oynamış.boylelerini aranızda barındırmayan.bu tek değil bunun gibi çok var milleti sovusleyip arka planda kazanıp hiç sesi çıkmayan.sen sakin ol muhattap olma çok konudan bnceOğlum sen harbi kasiniyorsun kuran Evliya çarpsın bak erinmem bı günü mu sana ayırır İzmir'den gelir o Çanakkale'ye seni bulurum bak boyun kadar evladım var benim anam avradim olsun seni gelir bulurum edep bil edep abi bil edep bil