- 6,796
- 1,997
- 113
sağol erhan abi sağolasınBugun kazansin atacak sana dost dun onlan dm den konuştuk zaten 500 için daha fazla laf yemek istemiyor bu kez atar
sağol erhan abi sağolasınBugun kazansin atacak sana dost dun onlan dm den konuştuk zaten 500 için daha fazla laf yemek istemiyor bu kez atar
Dostum sende hesabında varsa gönder konu kapansın gitsin500 tl borcum var sana atacağım ne diye konuya gelip böyle ithamlar ediyorsun 500 tl atıp böyle şeyler söylüyorsun bir insanı satın alamazsın bu şekilde yaşından ötürüde abi olman gerekir ayıp diyorum bir şey demiyorum konumdan çıkar mısın.
Valla biz laf etmekten biktik artik gerisi artik ona kalmış dost daha ne diyelim kiYa bi git abi sende inandinmi bu onun bunun cocguna hani geçen gün kantinciden alıp atıyordu saf saf inanıyorsunuz şunu adam yerine koyuyorsunuz aklınızdan şüphe ediyroum yeminle
1 500 tl var onuda atacağımı söylüyorum neden konumdasın rica ediyorumUlan çakal milletten para alıyorsunuz ödemiyorsunuz kumara yatırırken var borca gelince yok bide seviye öğretiyor velede bak
Bismillah sen nerden ciktin konu birazdan harbe dönüşecek puahaUlan çakal milletten para alıyorsunuz ödemiyorsunuz kumara yatırırken var borca gelince yok bide seviye öğretiyor velede bak
konumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahuHaysiyetli şerefli adam olsa. Murobaskanda 500 ödül aldın bogacbeyden 500 aldın gelip buraya rol açmadin mi la ibne
Borcun var oğlum ne dağıtımı ne rolü ?konumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahu
Yav uyuz oluyorum böyle tiplere banada yapıyolar aynısını acındırıyolar kendilerini sonra kumara para buluyolar borca gelince yokBismillah sen nerden ciktin konu birazdan harbe dönüşecek puaha
yahu yazma tamam konusuldu işte eline ne geçiyor rica ediyorum kaç oldu bakBorcun var oğlum ne dağıtımı ne rolü ?
İletirsin bundan şüphem yok kansız adamsın ne yapacaksın başka gelip borcunu ödeyip özür dileyecek halim yokyakonumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahu
ya adam uygun görüp roll yaptırıyor sen neden konuma gelip yazıyorsun çıkar mısınYav uyuz oluyorum böyle tiplere banada yapıyolar aynısını acındırıyolar kendilerini sonra kumara para buluyolar borca gelince yok
borcumu ödeyeceğim ama özür dilemem ettiğin laflardan sonra rica ediyorum konudan çıkİletirsin bundan şüphem yok kansız adamsın ne yapacaksın başka gelip borcunu ödeyip özür dileyecek halim yokya![]()
Batum da yazdım sana ekmek yedirirsem adam değilimkonumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahu
Adam ol ettirme oğlum haysiyetin şerefin namusun adamligin varsa ettirme o zamanborcumu ödeyeceğim ama özür dilemem ettiğin laflardan sonra rica ediyorum konudan çık
ya ekmek kavgası mı bu çıkar mısın ben borcumu ödeyeceğim kaç kere söylemem gerekiyor çık be adam enerjiyi de kaybettiriyorsun tamam dedik yaBatum da yazdım sana ekmek yedirirsem adam değilim
İnş yatar khpe seniya adam uygun görüp roll yaptırıyor sen neden konuma gelip yazıyorsun çıkar mısın
Feroo sövme feero çoluk çocuk için kendini yaknaaBorcun var oğlum ne dağıtımı ne rolü ?
Sende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilimFeroo sövme feero çoluk çocuk için kendini yaknaa