Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling calimly | Hedef 4-5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
500 tl borcum var sana atacağım ne diye konuya gelip böyle ithamlar ediyorsun 500 tl atıp böyle şeyler söylüyorsun bir insanı satın alamazsın bu şekilde yaşından ötürüde abi olman gerekir ayıp diyorum bir şey demiyorum konumdan çıkar mısın.
Dostum sende hesabında varsa gönder konu kapansın gitsin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Ya bi git abi sende inandinmi bu onun bunun cocguna hani geçen gün kantinciden alıp atıyordu saf saf inanıyorsunuz şunu adam yerine koyuyorsunuz aklınızdan şüphe ediyroum yeminle
Valla biz laf etmekten biktik artik gerisi artik ona kalmış dost daha ne diyelim ki

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Haysiyetli şerefli adam olsa. Murobaskanda 500 ödül aldın bogacbeyden 500 aldın gelip buraya rol açmadin mi la ibne
konumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahu

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
roll parası roll için değil mi o adamdan ona vermek olur mu yazmayın konuya rica ettim kaç defa

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,416
37,270
113
konumdan çık bogacbey mevzusu kantinci murobaskanda dağıtım yaptık ettiğin kelimelere bak sste aldım moderatöre iletirim 500ü atacağım ne laftan anlamıyorsun yahu
İletirsin bundan şüphem yok kansız adamsın ne yapacaksın başka gelip borcunu ödeyip özür dileyecek halim yokya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...