Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling calimly | Hedef 4-5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sende şahit ol bunu yatağında çıplak resimlerini cekmezssen delikanlı değilim
terbiyesizliğe bak ithamlara bak 500tlni atayım dönünce bunlar için yüzyüze gelelim bakalım kaç yaşında adamsın saygısızlığa bak yaptığın gözünü boyamış kumar senin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,598
37,493
113
Velete bak rol yapacakmista 4 adım tutturacakmista bana borcunu ödeyecek mis :) Nasrettin hocanın fıkrası bizimle kafa bukuyor 7 24 forumda askerim diyor elinde ben olsam biri bu kadar laf etse o elindeki telefonu satarım yine öderim la konuşturmam yani adamı 500 TL ucin gelip gidip hakeret ediyoruz sovuyoruz karaktersiz olunca rahat adam ne olacak ya gideyim bana sovsunler diyor herhalde :)

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,414
8,835
113
terbiyesizliğe bak ithamlara bak 500tlni atayım dönünce bunlar için yüzyüze gelelim bakalım kaç yaşında adamsın saygısızlığa bak yaptığın gözünü boyamış kumar senin
Oğlum sen harbi kasiniyorsun kuran Evliya çarpsın bak erinmem bı günü mu sana ayırır İzmir'den gelir o Çanakkale'ye seni bulurum bak boyun kadar evladım var benim anam avradim olsun seni gelir bulurum edep bil edep abi bil edep bil

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Velete bak rol yapacakmista 4 adım tutturacakmista bana borcunu ödeyecek mis :) Nasrettin hocanın fıkrası bizimle kafa bukuyor 7 24 forumda askerim diyor elinde ben olsam biri bu kadar laf etse o elindeki telefonu satarım yine öderim la konuşturmam yani adamı 500 TL ucin gelip gidip hakeret ediyoruz sovuyoruz karaktersiz olunca rahat adam ne olacak ya gideyim bana sovsunler diyor herhalde :)
başından beri diyorum şu maç tutsun 500ü çekeceğim zaten ama sen ne laftan anlamayan adam çıktın yahu beklesen zaten alacaksın saygısızlık üstüne sayıgıszlık kötü niyet üzerine kötü niyet

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Reis bi sakin olun be gece gede

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Oğlum sen harbi kasiniyorsun kuran Evliya çarpsın bak erinmem bı günü mu sana ayırır İzmir'den gelir o Çanakkale'ye seni bulurum bak boyun kadar evladım var benim anam avradim olsun seni gelir bulurum edep bil edep abi bil edep bil
ben mi edepsizim siz gerçekten aklınızı yitirmişsiniz kfüürler tehditler savuruyor ben mi edepsizim

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,414
8,835
113
Fero bı günümü bunaa ayiricam sana söz gardasm

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
konuya gelip küfürler ithamlarda bulunuyorsunuz bana edepsiz diyorsunuz bir de saygısızlığın daniskası

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,414
8,835
113
ben mi edepsizim siz gerçekten aklınızı yitirmişsiniz kfüürler tehditler savuruyor ben mi edepsizim
Hani nerde etmişim.kufur.lan erkek adam delikanlı olur önündeki setinden utan kaç keez para geçti elime adama para atmadn kumardan gözü bürünen adam varsa o @Beşiktaş ABİN DEGİL sSensin BORCUNU vermek yerine rollaciyorsun terbiyesz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Yaş bro ben çok dedim bu adam asker falan değil yalan konuşuyor diye.suan kişilik karakteri gördünüz.herkese her zaman söylüyorum bilmediğiniz etmediginiz adamlara para atmayın diye.bu yalancı ben bildim bileli asker güya yerseniz.forumda 1 defa etkinlik acmisligi yok ve bu adam yine ödül almış ve orası burası oynamış.boylelerini aranızda barındırmayan.bu tek değil bunun gibi çok var milleti sovusleyip arka planda kazanıp hiç sesi çıkmayan.sen sakin ol muhattap olma çok konudan bnce

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
ne olursa olsun ödeyeceğim 22sinde görev parası yatıyor zaten şu maç tutsa 500ü çekecektim küfürler ithamlar bitmedi devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...