- 23,911
- 22,303
- 113
Ya bi git isine bak bide gelmiş dalga geçiyorErhannn aglıyorum su halıne
Ya bi git isine bak bide gelmiş dalga geçiyorErhannn aglıyorum su halıne
Her an zengin her an züürtüm ben bilen bilirBU DOST BU FORUMUN DİNCER AZAPHANİ 😄
Puhaha ole deme bence adam bana destek çıktı demin@BySwigger dua et sulyy banlı ne var ne yok almıştı elinden kankisi .dd
Geçmiş olsun ifşa et. Onlara kimse yardımcı olmasın.Bu gün 2 şererf yoksunu yine dolandırdı böyle beni bıktım artık kimseye yardım etmicem anasını satim
İfşa iyidirGeçmiş olsun ifşa et. Onlara kimse yardımcı olmasın.
Geçmiş olsun da bende dolandırıldım zamanında yok geri atcamlar yok ben sana dönerimler bı kez bile yazmadım foruma zaten forumda alışveriş yasak aglayacaginiz parayı kimseye atmayın dostlar güvendiğiniz has delikanlı kardeşler hariç kimseye yardımcı olmayinGeçmiş olsun ifşa et. Onlara kimse yardımcı olmasın.
Geçmiş olsunBu gün 2 şererf yoksunu yine dolandırdı böyle beni bıktım artık kimseye yardım etmicem anasını satim
Buradakilerin %90 kısmı düzenbaz sahtekar. Yok nicki renkli yazılı, yıllardır buranın üyesi diye kimseye güvenmeyin. Burada o kadar insana iyilik edersin seninle işi bitince gider parası olanı yalar. Burada kimseye borcum harcim yoktur olmazda. Sevdiğim bir kaç üye var onlara istemeden şans parası atarim. Dm den isteyen olursada siktiri çeker gönderirim bu kadar basitGeçmiş olsun da bende dolandırıldım zamanında yok geri atcamlar yok ben sana dönerimler bı kez bile yazmadım foruma zaten forumda alışveriş yasak aglayacaginiz parayı kimseye atmayın dostlar güvendiğiniz has delikanlı kardeşler hariç kimseye yardımcı olmayin