- 4,652
- 2,862
- 113
Kesene bereket dost
O beni etiketlesin söz ben ona 250 atıcamSağlık olsun dost
Helal be kardeşim 10 kişiye bu devirde umut olmak kolay iş değil..yüreğine saglik@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
@Hamzaxaslan yapacak dağıtımı. Kupon sonuçlanmadı. Çekimden sonra ona göndereceğim adam başı 250şer.
Cok sıcak çayı görünce kusuyorum artik puhah)))
)
Bende utancımdan etiket yerine ekran atiyom .dd
Sen bunu secilsem neolur secilmesem neolur gibi oku)
Ekli dosyayı görüntüle 810336
Hararetle bire bir aksine..Cok sıcak çayı görünce kusuyorum artik puhah
12 kisi demisti cömert arkadaş 2 kişi eksik puhaahHelal be kardeşim 10 kişiye bu devirde umut olmak kolay iş değil..yüreğine saglik
Biri bendim kesin çok makara yaptım hahahha12 kisi demisti cömert arkadaş 2 kişi eksik puhaah
Sen vipsin ondan benceBiri bendim kesin çok makara yaptım hahahha
Hahhahaha tersten vipSen vipsin ondan bence
Bundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendineBiri bendim kesin çok makara yaptım hahahha
Gelip geçici bugünler dostum aynı yollardan bende geçtim içini ferah tut elbet düzlüğe çıkarsın iyi gecelerBundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine
Piv 😂Hahhahaha tersten vip![]()
Milyonu görsem bırakırım diyorum hep ama senin şu yazdığın gibi olurum bende kesinBundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine
Dağıtım yapildimi@Shellac yeşil alalım konu kapansın
daha para gelmedi banaDağıtım yapildimi
Beni tlf kapali sms gelmiyorfa knkDağıtım yapildimi
DmBundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine