Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı BySwigger / 2 Maç ⚽

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,179
22,700
113
Biri bendim kesin çok makara yaptım hahahha
Bundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,546
10,366
113
Bundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine
Gelip geçici bugünler dostum aynı yollardan bende geçtim içini ferah tut elbet düzlüğe çıkarsın iyi geceler

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,125
17,903
113
Milyonu görsem bırakırım diyorum hep ama senin şu yazdığın gibi olurum bende kesin

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,471
10,948
113
Dm