Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı BySwigger / 2 Maç ⚽

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,303
113
Geçmiş olsun ifşa et. Onlara kimse yardımcı olmasın.
Geçmiş olsun da bende dolandırıldım zamanında yok geri atcamlar yok ben sana dönerimler bı kez bile yazmadım foruma zaten forumda alışveriş yasak aglayacaginiz parayı kimseye atmayın dostlar güvendiğiniz has delikanlı kardeşler hariç kimseye yardımcı olmayin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
4,566
113
Geçmiş olsun da bende dolandırıldım zamanında yok geri atcamlar yok ben sana dönerimler bı kez bile yazmadım foruma zaten forumda alışveriş yasak aglayacaginiz parayı kimseye atmayın dostlar güvendiğiniz has delikanlı kardeşler hariç kimseye yardımcı olmayin
Buradakilerin %90 kısmı düzenbaz sahtekar. Yok nicki renkli yazılı, yıllardır buranın üyesi diye kimseye güvenmeyin. Burada o kadar insana iyilik edersin seninle işi bitince gider parası olanı yalar. Burada kimseye borcum harcim yoktur olmazda. Sevdiğim bir kaç üye var onlara istemeden şans parası atarim. Dm den isteyen olursada siktiri çeker gönderirim bu kadar basit