- 2,568
- 1,311
- 113
hocam giden gelen yok amaherkese gönderim sağladı bol şanslar @BySwigger
hocam giden gelen yok amaherkese gönderim sağladı bol şanslar @BySwigger
Bi dm de bana atsan be reis olmaz mi sıfırın sifiriyiz belki şans bi yerde döner
OlmazBi dm de bana atsan be reis olmaz mi sıfırın sifiriyiz belki şans bi yerde döner
Dm dedin dost dm açık değil
Tm dost canin sagolsun Bol kazancın olsun
Reis bizide bi görsen siteden 500 çekecem yatırım istiyor dm at güncel ss atayım istersen inan çok ihtiyacım var
İbanını atim mi dosta erhanım ksnsmmdDm dedin dost dm açık değil
Bu gün 2 şererf yoksunu yine dolandırdı böyle beni bıktım artık kimseye yardım etmicem anasını satimReis bizide bi görsen siteden 500 çekecem yatırım istiyor dm at güncel ss atayım istersen inan çok ihtiyacım var
hocam adam kuponunu yaptı takip edenler yazmış demekki senin burdan nasibin yokmuş burda boş yere kendini yormaReis bizide bi görsen siteden 500 çekecem yatırım istiyor dm at güncel ss atayım istersen inan çok ihtiyacım var
At kanka puhhaaİbanını atim mi dosta erhanım ksnsmmd
PuahhaqBu gün 2 şererf yoksunu yine dolandırdı böyle beni bıktım artık kimseye yardım etmicem anasını satim
Atılmıyor amq 🥹🥹At kanka puhhaa
Sen aç yazim o zamanDm dedin dost dm açık değil
Herkes hak ettıgını yasarBundan 3 ay önce milyon kazanmistim halbuki suan rezil durumdayım hayat harbiden cok acımasız neyse dost 250 yi bete basiyordum simdi onu bile bulamıyorum yazık gerçekten bari maci izlemeye devam edip yatalım iyi geceler dost dikkat et kendine
Actim dostSen aç yazim o zaman![]()
Aynen aynenHerkes hak ettıgını yasar
BU DOST BU FORUMUN DİNCER AZAPHANİ 😄Bu gün 2 şererf yoksunu yine dolandırdı böyle beni bıktım artık kimseye yardım etmicem anasını satim
Erhannn aglıyorum su halıneActim dost