- 2,626
- 1,335
- 113
dm yaz hocam hallediyimKim dağıtım yapacak kadar güvenilir? 12 kişi yazdım listeye 250 şer
dm yaz hocam hallediyimKim dağıtım yapacak kadar güvenilir? 12 kişi yazdım listeye 250 şer
GelKim dağıtım yapacak kadar güvenilir? 12 kişi yazdım listeye 250 şer
Bende senin peşinden geldim adam forumun hepsine dağıtacak galiba belki bizede nasip olur puahaÇok zevkliydi valla ama dağıtım var diyince buraya koştum![]()
Etiket atsana çabuk çabukBende senin peşinden geldim adam forumun hepsine dağıtacak galiba belki bizede nasip olur puaha
Kesene bereket@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
@Hamzaxaslan yapacak dağıtımı. Kupon sonuçlanmadı. Çekimden sonra ona göndereceğim adam başı 250şer.
Kesene bereket dost@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
@Hamzaxaslan yapacak dağıtımı. Kupon sonuçlanmadı. Çekimden sonra ona göndereceğim adam başı 250şer.
Eyvallah dost@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Kesene bereket dost sana Özdemir’de bi kahve ısmarlarız birde durumlar düzelince@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Hahahha kesin 12 çı bendim beni eledin@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Utanıyorum millete etiket atamiyorum vicdanim rahat etmiyor sonrasi için 20 tane msj yazdik buraya gorur elbet puhahaEtiket atsana çabuk çabuk![]()
Kesen bereket kat kat geri döner umarim@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Vallahi tek etiket atmadım diye beni eklememiş herkese etiket at dedimUtanıyorum millete etiket atamiyorum vicdanim rahat etmiyor sonrasi için 20 tane msj yazdik buraya gorur elbet puhaha
Kesene bereket@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Sağlık olsun dostVallahi tek etiket atmadım diye beni eklememiş herkese etiket at dedim![]()
eyw hocam kesene bereket@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran
Kesene bereket ustad@Doncaster
@Azad6363
@qguzh4nn0
@Mehmet1280
@bahyettin
@Yapabilirim
@drogba6
@sesegnon19
@dost
@Kurtaran