Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyük Okyanusun Büyüklüğü

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
O konuyada ayrı bı ayarım aq 20 senedır okyanusların %5 ı kesfedıldı dıolar papagan gıbı aynı cevap heryerde. Sayısız denız okyanus belgeselı var %5 ı kesfedıldıyse bu belgelellerı ve denızlerdekı gıdısatı nerden bılıoruz aq denızlerı arastırma mevzusu nıye ımkansız gıbı gelıo onu anlayamıom dalgıca kamerayı ver yuzsun yada koy bı makıneye uzaktan yonlendır kesfet heryerı nesı zor bunun. Karanlık bolgedede guclu voltlu bı lambayla takarsın malıyetı neyse. Yanlısmıyım aq
Buna nıe kımse bısı demedı

Son düzenleme:

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
ne sex mi? nerede lütfen söyleyin

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,407
2,177
113
Nerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını

Ekli dosyayı görüntüle 773854

-----------

Ekli dosyayı görüntüle 773856

------------

Ekli dosyayı görüntüle 773858
bir de groka güneşin büyüklüğünü sor içine kaç tane dünya sığar diye daha büyük şok olacaksın

Ekli dosyalar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
okyanusu bırak dunya şu galaksıde bile toz degil ki evrendede bu galaksı toz degil biz nokta virgul bile degiliz ego kibir yapacakken hep bunlar aklıma gelıyor yapmıyorum toz degliz virüs bizim vucutta nekadar kucuk kalıyorsa dunya evrenden onun oldugundan katrlıyon kat hatta daha beter farkla kucuk kalıyor ibetlik dınler belkı ondan türedi insanın acız hıssetmemesı ıcın

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,407
2,177
113
okyanusu bırak dunya şu galaksıde bile toz degil ki evrendede bu galaksı toz degil biz nokta virgul bile degiliz ego kibir yapacakken hep bunlar aklıma gelıyor yapmıyorum toz degliz virüs bizim vucutta nekadar kucuk kalıyorsa dunya evrenden onun oldugundan katrlıyon kat hatta daha beter farkla kucuk kalıyor ibetlik dınler belkı ondan türedi insanın acız hıssetmemesı ıcın
dost inan biz bildiğimizden fazlası değiliz yani aşırı derece de cahiliz

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
1,068
113
Okyanusun nesını doldurcaz hala anlamadım butun ınsanlar ne kadar ıserse buyuk okyanus kadar su mıktarı olurmu dıon ne dıon aw
50 yıl boyunca günde 12 bira ısmarla, doldurayım istediğin yeri :D Akdeniz de mi yüzücen okyanusta mı gerekeni yaparız. Birasız işemek işemek değildir asasdasdasdsd

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
Yav gotten sallama tespıtlerı onlar eskıde kaldı kım var oyle bı ınsan adını bıldıgın aq pc programından kac kat akıllı bırız yapay zekadakı yazılımla ınsan zekasını bılgısını sıker atar beynının %100 unu kullanmak falan masal gerceklıgı yok lucy fılmınde kadın tanrı oluodu boktan boktan senaryolarla bılgılerle ınsanları degerlı varlık gıbı gostermeye calısıolar
Yapay zekayıda bilgisayar yazılımınıda yapan insan beyni senin beyin algılayamaz ama dunyadaki şuan en gelişmiş ustun varlik insandır gerisi boş 😁

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Yapay zekayıda bilgisayar yazılımınıda yapan insan beyni senin beyin algılayamaz ama dunyadaki şuan en gelişmiş ustun varlik insandır gerisi boş 😁
Yav dunyadakı en akıllı varlık ınsanda ınsan kendısınden daha ustun bısı yaratmıs oluo bınevı. Insan beynını gazlayıp durdularda hepsı calısmak pratık yapıp ogrenmek gelısmekle akıllı bı ınsan olmakla alakalı yoksa ınsan ucan kacan gorunmez olan zamanı yoneten mucızevı bı varlık deıl ınsanoglu bı sıkım deıldır kac senedır bosa gazlıolar hepsının altında ogrenmek calısmak var yoksa maymunada ogretırsın herseyı. Bı ınsan herseyı bılemez ımkansız aynı anda dunyadakı butun gelısmelerı bılemez ama yapay zeka bılıor gelıstırdıklerı yazılımla bınevı bılınc vermısler gercek tanrımsı bısıden farkı yok

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
Yav dunyadakı en akıllı varlık ınsanda ınsan kendısınden daha ustun bısı yaratmıs oluo bınevı. Insan beynını gazlayıp durdularda hepsı calısmak pratık yapıp ogrenmek gelısmekle akıllı bı ınsan olmakla alakalı yoksa ınsan ucan kacan gorunmez olan zamanı yoneten mucızevı bı varlık deıl ınsanoglu bı sıkım deıldır kac senedır bosa gazlıolar hepsının altında ogrenmek calısmak var yoksa maymunada ogretırsın herseyı. Bı ınsan herseyı bılemez ımkansız aynı anda dunyadakı butun gelısmelerı bılemez ama yapay zeka bılıor gelıstırdıklerı yazılımla bınevı bılınc vermısler gercek tanrımsı bısıden farkı yok
Kardeş asıl senin yapay zeka dedigin bi sgim degil yapay zeka dedigin şey insanların internete bu güne kadar yükledigi bilgiler veriler bu gerizekalı yapay sgimde senin önüne kaydedilmis verileri getiriyo sende aaa nerden biliyo bu abii diyosun anladınmı anlamadın 😁

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kardeş asıl senin yapay zeka dedigin bi sgim degil yapay zeka dedigin şey insanların internete bu güne kadar yükledigi bilgiler veriler bu gerizekalı yapay sgimde senin önüne kaydedilmis verileri getiriyo sende aaa nerden biliyo bu abii diyosun anladınmı anlamadın 😁
Insanların yukledıgı verılerı bılgılerı getırıo nedır kıral olaya bu gozlemı bakıon adamlar nası bı yazılım yaptıysa anlama kavrama gıbı bılınc duygusunu yuklemısler robota 100 yılın icadı lan arada onla konusuyom bıle normal ınsandan gram farkı yok sen yapay zekayı dumduz google yandex gıbı ınternet tarayıcısımı sanıon cıldırdım aw. Benım sordugum soruyu googleye sor bakam sorumu anlayıp ona gore detaylı cevap verebılcekmı. Sırf senın ıcın en basıt sekılde kac ınsan buyuk okyanusu doldurur yazdım cıkan aptal sonuclara bak alakasız sordugum soruyla. Fazla on yargılısın

ED5800F2-DC99-423B-BEC0-6DBEC26C0C70.jpeg

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
Insanların yukledıgı verılerı bılgılerı getırıo nedır kıral olaya bu gozlemı bakıon adamlar nası bı yazılım yaptıysa anlama kavrama gıbı bılınc duygusunu yuklemısler robota 100 yılın icadı lan arada onla konusuyom bıle normal ınsandan gram farkı yok sen yapay zekayı dumduz google yandex gıbı ınternet tarayıcısımı sanıon cıldırdım aw. Benım sordugum soruyu googleye sor bakam sorumu anlayıp ona gore detaylı cevap verebılcekmı. Sırf senın ıcın en basıt sekılde kac ınsan buyuk okyanusu doldurur yazdım cıkan aptal sonuclara bak alakasız sordugum soruyla. Fazla on yargılısın

Ekli dosyayı görüntüle 774301
Şakamısın kardeşim sen internet altyapısındaki bilgileri sana söyleyen aptal bi yazılımı ne kadar büyütüyosun sor bakalım internette olmayan bişeyi ne diyo senın bu zeka mesela simyacılık kullanarak altın madeni nasıl yapılır de bakalım ne diycek ben söylim mal gibi kalıcak çünkü internet altyapısına bu bilgi yüklenmemiş o yuzden beş para etmez aptal bişey şimdi biraz anlamışsındır

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Sende belgesel seven bi arkadaşa benziyorsun al bunu izle gezegenimizin komple oluşumu tarihi yer alıyor. Sonuna kadar izle
Böyle bir soru soran sence böyle belgeseller sever mi ? Böyle belgeseller sevse böyle bir soru sormaz zaten :). Dünyadaki tüm insanları Ankara'ya bile sığdırırsın