Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası 90 lar Köşemin Radyosu

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,739
13,680
113
Dost geçmişi yaşıyoruz inan böyle işlere gerek yok biliyor musun beğenmiyorsan lütfen rica ediyorum kabini kırmak hiç ama hiç içimden gelmiyor sadece senden ufak bir saygı bekliyorum.

Canım ol ciğerim ol ama bu konuda yapma lütfen sana olan saygımı korumak istiyorum.
Saygısızlık yapmak amacım değil ironi yapayım dedim tesekkurler saygılı seviyeli yorumun için
Dostlar üslup, anlayış, saygı, terbiye, ahlak işte budur. Bazen şaka, ironi yapıyoruz yoksa bu hayatın tadı tuzu olmaz. Geceniz güzel olsun. İyi forumlar

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,710
7,977
113
sevdiğim iki gozüm ellere yar oldu baaaaabulaaaa.....

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,776
3,483
113
aga öyle bir strateji oyunu düşün ki hem çok iyi hem zehir vaktin yoksa girme varsa vaktin dota oyna çok detylı oyunlar öğrenmesi uzun sürüyor o yüzden oynamıyorum dota
Ben anlamamki oyundan yav bağlantı kurmaya çalışıyorum :p buna uygulama mı yüklemek lazım googldan yazsam girer mi araştırcam bende ,lan dedim kahve içelim şraya buraya gidelim dedi lol mu lolu mu onu oynuyorum sürekli sende oynuyosan oynayalım:)

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,790
8,308
113
Sene 2001-2002 okumayı yeni sökmüşüm o zaman Gala TV vardı sms atiyordun istek parça ve mesajın için babam benim için sms atıp Koreli Ahmet ve en sevdiği oğlu Tahir için Niran Ünsal dan kafama giderim i istek parça istemişti Ahmet Kaya nin yasaklı olduğu yıllardı babama ait hatırladığım en güzel anım bu olabilir

Gokhandgnc35

Ayakkabıdan su içenler derneği başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,434
14,323
113
İsyerinden güzel bir arkadasim sarap getirmis simdi burdan paylasilan müzikleri tek tek dinleyerek online half-life oynuyacam epey eski bilgisayarimla :)