http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası 90 lar Köşemin Radyosu

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Kimlikli selfie iste
Dost geçmişi yaşıyoruz inan böyle işlere gerek yok biliyor musun beğenmiyorsan lütfen rica ediyorum kabini kırmak hiç ama hiç içimden gelmiyor sadece senden ufak bir saygı bekliyorum.

Canım ol ciğerim ol ama bu konuda yapma lütfen sana olan saygımı korumak istiyorum.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,506
5,375
113
Dost geçmişi yaşıyoruz inan böyle işlere gerek yok biliyor musun beğenmiyorsan lütfen rica ediyorum kabini kırmak hiç ama hiç içimden gelmiyor sadece senden ufak bir saygı bekliyorum.

Canım ol ciğerim ol ama bu konuda yapma lütfen sana olan saygımı korumak istiyorum.
Saygısızlık yapmak amacım değil ironi yapayım dedim tesekkurler saygılı seviyeli yorumun için

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
218
43
Lan ararken denk geldi:pbu lol nerden oynanıyo benim de oynamam lazım,iş yerinden biriyle tanıştım ben sürekli lol oynuyorum sende oynuyosan oynayalım dedi bugün müsait değilim oynarız dedim ne ki bu uygulama filan mı lazım buna
aga öyle bir strateji oyunu düşün ki hem çok iyi hem zehir vaktin yoksa girme varsa vaktin dota oyna çok detylı oyunlar öğrenmesi uzun sürüyor o yüzden oynamıyorum dota