- 10,444
- 6,643
- 113
Geçmek olmazdı
Daha eskilere gel dost
İlk celebrity crush'im ah Nalan ah..
Kimlikli selfie isteBen anlarım dost hissederim hakkı kiminse direk parasını veririm y kuşağını hissedersin yeterki o da bana hissettirsin 1 ocakta 10k parasını direk net bir şekilde gönderecem.
Dost geçmişi yaşıyoruz inan böyle işlere gerek yok biliyor musun beğenmiyorsan lütfen rica ediyorum kabini kırmak hiç ama hiç içimden gelmiyor sadece senden ufak bir saygı bekliyorum.Kimlikli selfie iste
Saygısızlık yapmak amacım değil ironi yapayım dedim tesekkurler saygılı seviyeli yorumun içinDost geçmişi yaşıyoruz inan böyle işlere gerek yok biliyor musun beğenmiyorsan lütfen rica ediyorum kabini kırmak hiç ama hiç içimden gelmiyor sadece senden ufak bir saygı bekliyorum.
Canım ol ciğerim ol ama bu konuda yapma lütfen sana olan saygımı korumak istiyorum.
Dost iyi yerden vurdun bu şarkıyla beraber kuşları çok dinledik teşekkürler
aga öyle bir strateji oyunu düşün ki hem çok iyi hem zehir vaktin yoksa girme varsa vaktin dota oyna çok detylı oyunlar öğrenmesi uzun sürüyor o yüzden oynamıyorum dotaLan ararken denk geldibu lol nerden oynanıyo benim de oynamam lazım,iş yerinden biriyle tanıştım ben sürekli lol oynuyorum sende oynuyosan oynayalım dedi bugün müsait değilim oynarız dedim ne ki bu uygulama filan mı lazım buna
Bu güzel yaklaşımın için teşekkür ederim cansın aklına gelenler varsa yazabilirsin teşekkür ederim anlaşıyın için.Saygısızlık yapmak amacım değil ironi yapayım dedim tesekkurler saygılı seviyeli yorumun için