http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası 90 lar Köşemin Radyosu

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Yapma bak bunlar fena birazdan taladro girer
Oda var ben canfeza dinlerken bir anda terlemeye başladım aşk acısından bayıldım ambulans geldi kalp krizi geçirdim bu şarkıları dinlemeyin.

Kırmızı odada uyanırken seni son anda uyandırdık dedi yoğun bakım doktoru kimseyi kafaya takma dedi ama taktık zamanında.

Beni şok ile 35. dk da uyandırdılar. Uyandığımda yoğun bakımda göğüs kafesim ağrıyordu şokun ağrısı vardı bazen kim olursa olsun kalp kırmayın benimde hatalarım var ama inanın kalp kırmayın.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,947
10,877
113
dost hip hop rap tarzindada sozleri cok anlamli güzel sarkilar var yok degil. ama onlarda bir havhavhav felan degil yani ornek atayim 2 tane

ki bunlarda 90 lara girer aslinda o yillarda rapde guzeldi.

kolerayı falan bizde dinledik şuan piyasadaki rapçilerin getir götürünü yaparlar ceza sagopa iyidir hidranın freestyleları iyidir ama bunlar bu kültürü türkiyeye getirmelerine rağmen hiçbir zaman top level olamadılar, ezhel khontkar sansar bu adamların seviyesine hiçbiri hiçbir şarkıda cıkamadı eskilerin kolpasıdır kolera falan sırf ben eskıyım demek ıcın dinlenilen övülen şahıslardır can bozok bile cok daha basarılı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,590
13,573
113
@Gokhandgnc35 ben ciddiyim mavişehir dışındaki izmirdeki heryer müptezel mekanı şöyle hakimim avukatın araştırma görevlisinin olduğu yerde takılak diyorsan seni alır misafir ederim.
Bana uygun dostum yeriz içeriz beraberde öderiz sorun degil davetin güzel umarım görüşürüz lafta kalmasin ikimiz içinde

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Evet kalp krizi geçirdik nefes sayım bitti ambulansta ölmek istemiyorum şimdi değil dedim çünkü ölümü ben hiç haketmedim.

Acilde hemşirenin ayağına bayıldım Allahtan krizi acilde geçirdimde beyin ölümü gerçekleşmedi.

Uyandığımda ne oldu bana dedim sen kalp krizi geçirdin dedi doktor seni son anda döndürdük dediler.

Yoğun bakımda yaşlılar vardı sohbet ettik dedelerimle.

Birisi oğlum zorluklarda olsa asla hayatından vazgeçme çünkü başka şansın yok dedi nefesim kesildi.

Şimdi millete bakıyorum sanki başka bir hayatı varmış gibi o derece rahat.

Yarının yokmuş gibi yaşayacaksın. Yaşayacaksın. Yaşayacaksın. Yoksa adamı pişman ediyorlar kırmızı odada yoğun bakımda.

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
750
230
43
Ben anlamamki oyundan yav bağlantı kurmaya çalışıyorum :p buna uygulama mı yüklemek lazım googldan yazsam girer mi araştırcam bende ,lan dedim kahve içelim şraya buraya gidelim dedi lol mu lolu mu onu oynuyorum sürekli sende oynuyosan oynayalım:)
knka bilgisayar oyunu ama lol oynayan kızın bünye nasıl olur bilemem:D

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Eskiden sanatçıların vokalistleri bile sanatçı hamuru vardı ASYA bana göre NİLÜFER'DEN daha güzel söylüyor
Seni neden seçtim biliyor musun kavak yellerine yorum yaptığın için çünkü bu zamanlardan gelmesin sen bu şarkıları dinlemişsin sana söz ocak 1 de tron 10k.

Tron hesabın yoksa hakkın olmaz bilgin olsun.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Alkol bitti ama tel açtık geliyor gelmese yarım kalacağız. Ya birde gelmeyenleri düşünün adam kafayı yer lan.

Bak net birşey yazacam.

Kimin aklında kim varsa o onun sahibi olsun.

Adam üzülüyor ama o kişi yok.

Kardeş işin gücün varsa git al amk. İşin gücün yoksa bu adamıda esir etme.

Bana esir olsun benimde işim gücüm olmasın ama benim olsun yok lan öyle birşey.

Gelir alır giderler sende ağzını açamazsın sen istiyorsan ona göre planını kurman lazım.

İşi olan biri alınca nasıl aldı diye şerefsizce yaklaşmayacaksın. Aldı senin işin yoktu aldı. Gücün yoksa vazgeçmesinide bileceksin.

Birde böyleleri var suç işleyen lan paran varsa al dümbüllü yoksa daha niye milleti huzursun ediyorsun pezevenk. Varsa alırsın yoksa defolup gidersin lan inan böylelleri var.

Bunlar var acizinde acizi. Kimin abisi ablası varsa bu tarz adamlardan işssizlerden uzak dursun bomboş adamlar çünkü

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Alkol bitti ama tel açtık geliyor gelmese yarım kalacağız. Ya birde gelmeyenleri düşünün adam kafayı yer lan.

Bak net birşey yazacam.

Kimin aklında kim varsa o onun sahibi olsun.

Adam üzülüyor ama o kişi yok.

Kardeş işin gücün varsa git al amk. İşin gücün yoksa bu adamıda esir etme.

Bana esir olsun benimde işim gücüm olmasın ama benim olsun yok lan öyle birşey.

Gelir alır giderler sende ağzını açamazsın sen istiyorsan ona göre planını kurman lazım.

İşi olan biri alınca nasıl aldı diye şerefsizce yaklaşmayacaksın. Aldı senin işin yoktu aldı. Gücün yoksa vazgeçmesinide bileceksin.

Birde böyleleri var suç işleyen lan paran varsa al dümbüllü yoksa daha niye milleti huzursun ediyorsun pezevenk. Varsa alırsın yoksa defolup gidersin lan inan böylelleri var.

Bunlar var acizinde acizi. Kimin abisi ablası varsa bu tarz adamlardan işssizlerden uzak dursun bomboş adamlar çünkü
Delikanlı adam 1 gün bile diretmez alır gider geri kalan alayı kolpadır.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
35 yaşına geldim alan alır şu anda alamayan kolpa kolpa kolpa siktir edin gönderin kolpa picini.