- 14,590
- 13,573
- 113
Yalıda candır mekanda bulamazsın o keyfiNişan var nerde istiyorsan masraf yapma.
Ya mavişehirde takılırım ya da göztepe yalıda gerisi müptezel kaynıyor.
Ne içersen bende masrafın olmaz müptezel mekanı olmadan.
Yalıda candır mekanda bulamazsın o keyfiNişan var nerde istiyorsan masraf yapma.
Ya mavişehirde takılırım ya da göztepe yalıda gerisi müptezel kaynıyor.
Ne içersen bende masrafın olmaz müptezel mekanı olmadan.
Kötü parca çok seyimi ifade eder
Oda var ben canfeza dinlerken bir anda terlemeye başladım aşk acısından bayıldım ambulans geldi kalp krizi geçirdim bu şarkıları dinlemeyin.Yapma bak bunlar fena birazdan taladro girer
kolerayı falan bizde dinledik şuan piyasadaki rapçilerin getir götürünü yaparlar ceza sagopa iyidir hidranın freestyleları iyidir ama bunlar bu kültürü türkiyeye getirmelerine rağmen hiçbir zaman top level olamadılar, ezhel khontkar sansar bu adamların seviyesine hiçbiri hiçbir şarkıda cıkamadı eskilerin kolpasıdır kolera falan sırf ben eskıyım demek ıcın dinlenilen övülen şahıslardır can bozok bile cok daha basarılıdost hip hop rap tarzindada sozleri cok anlamli güzel sarkilar var yok degil. ama onlarda bir havhavhav felan degil yani ornek atayim 2 tane
ki bunlarda 90 lara girer aslinda o yillarda rapde guzeldi.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtu.be
Bana uygun dostum yeriz içeriz beraberde öderiz sorun degil davetin güzel umarım görüşürüz lafta kalmasin ikimiz içinde@Gokhandgnc35 ben ciddiyim mavişehir dışındaki izmirdeki heryer müptezel mekanı şöyle hakimim avukatın araştırma görevlisinin olduğu yerde takılak diyorsan seni alır misafir ederim.
Aralıkta ordayım özelden yazarım ama mutlaka yazarım lafta kalmasın.Bana uygun dostum yeriz içeriz beraberde öderiz sorun degil davetin güzel umarım görüşürüz lafta kalmasin ikimiz içinde
Tamam dostum seninde benimde sözüm söz görüşelimAralıkta ordayım özelden yazarım ama mutlaka yazarım lafta kalmasın.
Eskiden sanatçıların vokalistleri bile sanatçı hamuru vardı ASYA bana göre NİLÜFER'DEN daha güzel söylüyor
Dost asya ve nilüferle seçildin teşekkürler ocak 1 de tron hesabını at yılbaşında.Eskiden sanatçıların vokalistleri bile sanatçı hamuru vardı ASYA bana göre NİLÜFER'DEN daha güzel söylüyor
Dm bakarmisin dostumDost asya ve nilüferle seçildin teşekkürler ocak 1 de tron hesabını at yılbaşında.
Baktım ve samimi cevaplandı.Dm bakarmisin dostum
knka bilgisayar oyunu ama lol oynayan kızın bünye nasıl olur bilememBen anlamamki oyundan yav bağlantı kurmaya çalışıyorumbuna uygulama mı yüklemek lazım googldan yazsam girer mi araştırcam bende ,lan dedim kahve içelim şraya buraya gidelim dedi lol mu lolu mu onu oynuyorum sürekli sende oynuyosan oynayalım
![]()
Seni neden seçtim biliyor musun kavak yellerine yorum yaptığın için çünkü bu zamanlardan gelmesin sen bu şarkıları dinlemişsin sana söz ocak 1 de tron 10k.Eskiden sanatçıların vokalistleri bile sanatçı hamuru vardı ASYA bana göre NİLÜFER'DEN daha güzel söylüyor
Delikanlı adam 1 gün bile diretmez alır gider geri kalan alayı kolpadır.Alkol bitti ama tel açtık geliyor gelmese yarım kalacağız. Ya birde gelmeyenleri düşünün adam kafayı yer lan.
Bak net birşey yazacam.
Kimin aklında kim varsa o onun sahibi olsun.
Adam üzülüyor ama o kişi yok.
Kardeş işin gücün varsa git al amk. İşin gücün yoksa bu adamıda esir etme.
Bana esir olsun benimde işim gücüm olmasın ama benim olsun yok lan öyle birşey.
Gelir alır giderler sende ağzını açamazsın sen istiyorsan ona göre planını kurman lazım.
İşi olan biri alınca nasıl aldı diye şerefsizce yaklaşmayacaksın. Aldı senin işin yoktu aldı. Gücün yoksa vazgeçmesinide bileceksin.
Birde böyleleri var suç işleyen lan paran varsa al dümbüllü yoksa daha niye milleti huzursun ediyorsun pezevenk. Varsa alırsın yoksa defolup gidersin lan inan böylelleri var.
Bunlar var acizinde acizi. Kimin abisi ablası varsa bu tarz adamlardan işssizlerden uzak dursun bomboş adamlar çünkü