Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Köpeklerden Nasıl Korunacağız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
En azından pokerde sıralamaya gıren adamların gozune gırıp yalakalık yapmak ıcın her bırıne 10-20 tane fotoşop yapmıom la banada para atsınlar dıe:d Adam ınsan hayatını savundum dıye davar dıo. Cumartesı pazar olsunda sen gıt mıllete şop yap kıral
Şop demenden belli davar olduğun. Ben kendim eğlendiğim ve milletinde eğlenmesini istediğim için yapıyorum o Görselleri, destek amaçlı. Kimseden senin düşündüğün gibi para beklentimiz yok. Olursa zaten dostlarımız paylaşmadığımız zamanlarda bile bizi listeye ekliyor.

Kalbinde hayvan sevgisi olmayan insan insan değildir. İnşallah sana saldırır o köpekler de gününü görürsün.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
gecelerı hayvan kadar kopekler cıkıor beledıyenın watsabına yazdım bı beledıye nıye kopeklerı toplatmaz aw peder her aksam 2 kere camıye gıdıor adam kapıdan cıktıgı gıbı cama cıkıp pederı ızlıyom korku dolu. yolda kopekler saldırırmı ona gore kosarak yardıma gıderım dıye. 21.yuzyılda dusundugumuz seylere bak ulan en sonunda ruhsatlı sılah alacam gecelerı kopek korkumdan. saldıran kopegı vurarak oldursem ıcerı atarlar oda ayrı. bu kopeklerden nası koruyacaz varmı fıkrı olan mıke tyson olsan korkarsın sokaga cıkmaya ordu gıbı gezıolar

Ekli dosyayı görüntüle 773517
Bi kere kardeş sen ruhsatlı silah alamazsın onu unut alsanda köpeğe kurşun sıkmak ayıptır
gecelerı hayvan kadar kopekler cıkıor beledıyenın watsabına yazdım bı beledıye nıye kopeklerı toplatmaz aw peder her aksam 2 kere camıye gıdıor adam kapıdan cıktıgı gıbı cama cıkıp pederı ızlıyom korku dolu. yolda kopekler saldırırmı ona gore kosarak yardıma gıderım dıye. 21.yuzyılda dusundugumuz seylere bak ulan en sonunda ruhsatlı sılah alacam gecelerı kopek korkumdan. saldıran kopegı vurarak oldursem ıcerı atarlar oda ayrı. bu kopeklerden nası koruyacaz varmı fıkrı olan mıke tyson olsan korkarsın sokaga cıkmaya ordu gıbı gezıolar

Kardeş sen ruhsatlı silah alamazsın alsanda köpeğe kurşun sıkıp hapis yatamazsın.sen en iyisi Ali baba expressten köpek kovucu sinyal veren fener görünüşlü aletlerden al bu alet insanın duymayacağım yükseklikte soundwave verip köpekleri kovuyor bol şans

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Sokakta her korktuğumuz şeyin toplatılmasını istesek dünyada sadece hayvanlar kalırdı. Önce insanlar toplatılsın. Kendine gel dostum kendineeeee, bu dünya senin benim değil, yaratılan bütün canlıların, hangi hakla sahiplendin dünyayı, eline mama alıp beslesin ve sevsin onlar ona saldırmayı bırak üstüne korurlar. Hayvanlar kendilerine tehdit algılamadığı kimseye saldırmaz!!! Birde camiye giden pederine sor hayvanlarla ilgili hadisleri... Sen belediyeye bir daha yaz, sokaktaki insanları toplayın de, bütün orospuluklar piçlikler kahpelikler insanlarda, onları toplasınlar sorun kalmaz. Hayvanlara zarar verildiği için hayvanlar insanlardan korkup savunma moduna geçiyor. 42 yaşındayım hiç bilmediğim 1 barınağa gidip pitbull ların kafesine giriyorum bana niye zarar vermiyorlar?

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
1,044
113
Köpek birini ısırırsa aklı basinda değil, karnı açtır ya da vahsilestirilmistir deninebilir. Kızılay'ın eski başkanın kızı gencecik çocuğu kusurlu olmasına rağmen öldürdü ve içeriye alınmadı, tarikatların bazısında erkek çocukları tecavüz edildi, kimse ceza evine girmedi. Bu kadar duyarlı toplum olduğumuzu bilmiyordum. Birazda insanlardan kaynaklı acile gidenlerin sayısına bakın, bu insanlar hala dışarıda. Köpek ısırmış, kedi yırtmış, bunlar aklı yokken bunları yapıyor, ya insanımız?

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bırakın şu davarı ya , bir de ruhsatlı silah alabileceğini sanıyor. Allahın kekosu

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Aslında adamlar doğru diyor küçük çocuğunuz varsa beslenme çantasına çocuğa yemek yerine köpek maması koyun. Köpek saldırınca beslenmeyi açar kurtulur. Böylece belediyeler de zahmet etmemiş olur.

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,014
1,212
113

en iyi savunma saldırıdır kanki al bi taş kovala picleri

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Adam başı boş köpeklerden bahsetmiş milletin verdiği örneklere bak. Hani belediyeler var ya bunları toplaması gereken. Biz demiyoruz hepsini toplasın 1 tane köpek görmek istemiyoruz diyen yok. Ama bazı yerlerde gerçekten çok var milletin çocuklarına saldırıyor kaldıki ölen de var.
Vahşi olanı toplar barınağa götürür bakarlar ordada . Hayvanı öldürmezsin yani milletin istediği o. O kadar çar çakala para harcarken hayvanlara harcayasi gelmiyo devletin. Mesela hapishanedeki terörden ve tecavüzden yargılanan adama neden bakarsın içerde bu boş yere masrafdir ag. İdamını verecen boş masrafı kesecen birazda mantıklı yerlere harcama yapacan. Devlet devlet degilki ag

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
en iyi savunma saldırıdır kanki al bi taş kovala picleri
Oyle kıralda sen 5 kopegı karsında gor o adrenalın heycanla kovaladın kacmadı dırendıler en son telastan kalbının atmasından korkudan yenılırsın kolay deıl o ısler o taktıkte cozum deıl en az 3-4 arkadas grubuyla gezcen kafan rahat olsun

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,434
2,190
113
Vahşi olanı toplar barınağa götürür bakarlar ordada . Hayvanı öldürmezsin yani milletin istediği o. O kadar çar çakala para harcarken hayvanlara harcayasi gelmiyo devletin. Mesela hapishanedeki terörden ve tecavüzden yargılanan adama neden bakarsın içerde bu boş yere masrafdir ag. İdamını verecen boş masrafı kesecen birazda mantıklı yerlere harcama yapacan. Devlet devlet degilki ag
birbirinizle çok çelışıyorsunuz o zaman da bu ülke şeriat ile yonetilmiyor burası demokrasi ülkesi diyorlar nasıl olacak?

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Siz şu devlet düşmanlığını bi bıraksanız ülke 100 sene ileri gidecek. Sürekli bi aşağılanma kompleksi bu nedir yav. Devlet belediyelere ödenek veriyor. Belediyenin işi bu. (a parti b parti belediyesi olarak ayırt etmiyorum).

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Emin ol o çevrenin insanı nasılsa hayvanida öyledir.İnsaninda suçu bulurum ben.
Ya kıral sen butun ınsanları yolda hayvan tekmelıyo falanmı zannedıon kımse bıse yapmıo lan hayvanlara. Sahıpsızlıkten mıllete saldırıyolar konu o. Beledıyelerın sucu hepsı

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Doğada aslanlar önüne geleni yiyor kimsede demiyorki aslanları toplayın herkes önce kendini düşünüyor o tecavüzden terörden zevk için cinayetten atanlarda üç yıl sonra çıkıyor aynı işleri yapıyor polis yakalıyor savcı salıyor canı yanan yandığıyla kalıyor dünya böyle gücü gücü yetene asıl insanlardan korumak lazım insanları

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Siz şu devlet düşmanlığını bi bıraksanız ülke 100 sene ileri gidecek. Sürekli bi aşağılanma kompleksi bu nedir yav. Devlet belediyelere ödenek veriyor. Belediyenin işi bu. (a parti b parti belediyesi olarak ayırt etmiyorum).
Denetlenmezse herkes rüşvetle çalışırsa sonuç hep rezilliktir

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Doğada aslanlar önüne geleni yiyor kimsede demiyorki aslanları toplayın herkes önce kendini düşünüyor o tecavüzden terörden zevk için cinayetten atanlarda üç yıl sonra çıkıyor aynı işleri yapıyor polis yakalıyor savcı salıyor canı yanan yandığıyla kalıyor dünya böyle gücü gücü yetene asıl insanlardan korumak lazım insanları
İşte mesele o hayvan değil önce insanını egiteceksin

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,434
2,190
113
Emin ol o çevrenin insanı nasılsj aa hayvanida öyledir.İnsaninda suçu bulurum b
Suç insan da değil hükümette zamanında tedbir almayıp bu kadar köpeğin cogalmasina mani oldular bu farkı bile bilmiyorsun ama yorum yapabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...