- 15,303
- 13,528
- 113
bol şansın olsun dostumarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
bol şansın olsun dostumarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
kanka maç 2-1 zatenDakka 66-1-1 olcak
Delirecem şimdi nerde paramızarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
Bol şanslar reisarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
Kupon gelsin ya da gelmesin risk alma şansımız yokmuş çekicez parayı valla kumarsızlıktan elim ayağım titriyor haydi @Brn2nl dozumu verDelirecem şimdi nerde paramız
Sorma dost tam bıçağı bilemeye giderken bu konuyu gördüm vazgeçtimKupon gelsin ya da gelmesin risk alma şansımız yokmuş çekicez parayı valla kumarsızlıktan elim ayağım titriyor haydi @Brn2nl dozumu ver
Jileti ucundan bi keşkül titretmesiyle bileğe değdirdim konuyu gördüm Baranım anlıyor bu işten hemen takibe başladımSorma dost tam bıçağı bilemeye giderken bu konuyu gördüm vazgeçtim
hem güldüm hem çaresizim bende ev işi şakaya gelmiyor 😞 yav sen canımsınSorma dost tam bıçağı bilemeye giderken bu konuyu gördüm vazgeçtim
Biz alırız riski sen tasalanmaarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688