- 21,459
- 7,342
- 113
bu kuponun zekatı verilmeli zaten yazık olurÖdül neymıs kardeşim ona göre takip edelim
bu kuponun zekatı verilmeli zaten yazık olurÖdül neymıs kardeşim ona göre takip edelim
Aynen dost orda Küsürat var zaten 20k lazımmış daha kumar oynayacak 1000 tl eksik yatırıp oynasın konu açmanın bir raconu vardırbu kuponun zekatı verilmeli zaten yazık olur![]()
Biz aramızda halllettik abimAynen dost orda Küsürat var zaten 20k lazımmış daha kumar oynayacak 1000 tl eksik yatırıp oynasın konu açmanın bir raconu vardır
Umarım gelir Baranım gelmezse de buradayız sorun yokarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
Tehlike ama severiz gelirarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
bol sans dostarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688
Dakka 66-1-1 olcakarkadaşlar hem çevrimi olduğu için hemde bana 15k lazım olduğu için bu kuponu oynadım gelirse ayar veririz gelmezse risk alma lüksüm yok 🥰Ekli dosyayı görüntüle 598688