Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Brn2nl / 52 Oran

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
5.28

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,155
84,901
113
Yav sen bakma bize biz hep böyle boş yapioz. Umarım bu da gelir de işini görür baranım
Ne şakası 400 bin kaldırdı bize koklatmadı bu konudan şans parası almazsam benzin döker yakarım kendimi video ya çakar yanda da bir kağıda kimlik bilgilerini yazarım o uğraşsın

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,257
8,308
113
arkadaşlar ben yine bir totem yapıyorum 😁😁 olurda atarsa 1600 dağıtırız olmazsa benim işim daha zor 15k lazım ev için kusura bakmayın denedik şansımızı umarım olur da takip edenlere faydamız olur 😞

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,565
17,615
113
arkadaşlar ben yine bir totem yapıyorum 😁😁 olurda atarsa 1600 dağıtırız olmazsa benim işim daha zor 15k lazım ev için kusura bakmayın denedik şansımızı umarım olur da takip edenlere faydamız olur 😞
Kazanda çek işini gör dost evden onemli ne var hayatta

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,257
8,308
113
arkadaşlar olmadı sağlık olsun risk alma lüksüm yok çekip üstünü mecbur borç alacağım takip eden sevince ortak olan herkese teşekkür ederim bir dahakine elimiz rahatken yaşarız aynı heyecanı artık 🫡😞😚😚😚

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,257
8,308
113
zaten gereksiz yere heyecan yaşamışız maksimum 20 katı çekim varmış normalde hiç kat kuralı olmazdı yeni getirmişler aldık başımıza belayı 5k çekim verdim 😅😅😅😅😅😅😅😅

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,928
113
zaten gereksiz yere heyecan yaşamışız maksimum 20 katı çekim varmış normalde hiç kat kuralı olmazdı yeni getirmişler aldık başımıza belayı 5k çekim verdim 😅😅😅😅😅😅😅😅
Hiç yoktan oda iyidir

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,257
8,308
113
@Daimon şurayı bir kazandı yapalım baktıkça hoşuma gitsin 😂 bir de oran kısmına çift hane izin vermiyor 52.80 oranı 5.82 diye yazdırdı orda hata var bilgin olsun 🧐