- 14,588
- 5,928
- 113
Çifte won olsun
Yav sen bakma bize biz hep böyle boş yapioz. Umarım bu da gelir de işini görür baranımhem güldüm hem çaresizim bende ev işi şakaya gelmiyor 😞 yav sen canımsın
Kim şaka yapıyoYav sen bakma bize biz hep böyle boş yapioz. Umarım bu da gelir de işini görür baranım
Ne şakası 400 bin kaldırdı bize koklatmadı bu konudan şans parası almazsam benzin döker yakarım kendimi video ya çakar yanda da bir kağıda kimlik bilgilerini yazarım o uğraşsınYav sen bakma bize biz hep böyle boş yapioz. Umarım bu da gelir de işini görür baranım
yav ne boşu senin her sözün bal ayrı tahrik eder adamı fjfjfjYav sen bakma bize biz hep böyle boş yapioz. Umarım bu da gelir de işini görür baranım
Kazanda çek işini gör dost evden onemli ne var hayattaarkadaşlar ben yine bir totem yapıyorum 😁😁 olurda atarsa 1600 dağıtırız olmazsa benim işim daha zor 15k lazım ev için kusura bakmayın denedik şansımızı umarım olur da takip edenlere faydamız olur 😞
Oynasak gelmez4 2 biter
Antalya ya attırdık venezia da atsaydı iyiydiİnşallah atar ya atacakta
sağlık olsun herkese teşekkür ediyorum sinerji oluşturduk bir dahakine sözümüz olsun 😅Antalya ya attırdık venezia da atsaydı iyiydi
Canın sağolsunsağlık olsun herkese teşekkür ediyorum sinerji oluşturduk bir dahakine sözümüz olsun 😅
Hiç yoktan oda iyidirzaten gereksiz yere heyecan yaşamışız maksimum 20 katı çekim varmış normalde hiç kat kuralı olmazdı yeni getirmişler aldık başımıza belayı 5k çekim verdim 😅😅😅😅😅😅😅😅