Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
2 kişinin yapacağı işi tek yaptırıyor, 2 kişi calistirip asgari ücret verse sigorta giderleri dahil ortalama 55-60 maaş verecek. Tek kişiye 40 verip aylık 20 kar edecek ve iki kişi ile ugrasmaktansa tek kişinin derdi sıkıntısı az olur diye düşünüyor belli ki iş veren. Ben senin yerinde olsam 1-2 ay çalışır tüm şantiyenin kameraları dahil herseyini öğrenir kim kaçta geliyor kim kaçta çıkıyor diye fizibilitemi yapar soyarim şerefsizleri hak bu. Yakalanirsam da bu açıklamayı yaparım , bundan dolayı soydum bu şerefsizleri derim.

Mehmet2928

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
184
43
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Bir ay çalış ilk maaşla Slot oyna parayı 1 trilyon yap sonra iki yıl çalışma 😄👍🖐

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,468
488
83
16 saat çalışıp 3 saatte yol gidip gelecen kalıyor 5 saat ne zaman uyuyacan güzel işmiş sakın kaçırma

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
1,911
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Zaten aylık yol masrafı sigarası yemeği vs 20k yi bulur çok saçma bi miktar

Bende geçen sene acemilik bilmiyodum ses ışık işine girdim konser vs kuruyosun bi suru mevzu ağır iş arabaya malzemeyi indir kur topla bindir 25k maaş aliyodum bu sene 40 verdi çıktım değmez diye... Uzun lafın kısası ülke öyle bir hale gelmiş ki esssssekkkk gibi çalıştırıp üç kuruşta para teklif ediyor herkes piyasayi domine etmiş zengin oclari

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,933
5,999
113
gerçek bi kumarbaz bir ay çalışır sonra 1 yıl yataR :D

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
679
113
Deseydin burda yatayım nasıl olsa 2 saat uyuyup geri gelecem

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
O kadar saat çalışacağına geç Sırbistana günde 10-12 saat kuryelik veya şoförlük yap çok güzel para kazanırsın. Manyak mısınız olm vu işte çalışacağına git dilen valla daha iyi

captain0110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
258
63
Ben inşaata çalışıyordum ameleydim 1.5k yovmiyem vardı günlük sabah 8 akşam 5 yemek yol onlardan ki ogrenilmicek bisey değil 1 2 yılda çok rahat usta olursun 3k şuanda güncel demirci yovmiyesi yani 16 saate 40k iyi da*** gecmisler yerinde olsam hiçbirsey bile bilmiyorsam gider iş ogrenmeye çalışırım yada belediyler arada bı operatörluk eğitimi aciyolar onlara girebilirsin 60 70k maaş il dışı bazende irakda Suriye'de göreve gönderiyorlar

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
527
113
Bunlar bildiğin bekçi köpeği arıyorlar.üstelik yemek te yok böyle işverenleri tutup sikeceksin amk

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Yol parası içinde vermiş maaşı net maaşın 28 bin lira filan yapıyor bu durumda

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Ayrıca sana günlük yemek vermek zorundalar + haftalık 45 saatten fazla çalışıyorsan günlük 8 saat üzeri fazla mesai sayılır .
Haklarını bil kardeşim hakkını yedirme.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Günlük çalışma saati 8 saattir. Senin 16 saat çalışacağını hesap edersek bir yerine iki maaş alman gerekir. Bunu asgari ücretten bile hesaplasak 44 bin lira yapması gerekir. Fakat senin maaşın 20 bine tekabül ediyor. Çarpı iki yaparsak da 4 bin lira zararın oluyor. Ayrıca yemek ve yolu da işverenin karşılaması gerekir. Yolu da ortalama 2500 ve yemeği de 16 saat çalıştığın için 10000 olarak hesaplasak 12500 de ordan zararın var demektir. Yani senin maaşın 16 saat için 15750 tlye geliyor demektir. Kendilerine hallenecek başka birini bulsunlar. Yol yakınken kaç ordan.