- 30,831
- 17,001
- 113
Yol yemek işi bozuyor yoksa gidip orda çayını demlersin nette zaman gecirirsin paso
Anadolu yakasında nerde bu ıs bende anadolu yakasındayım kardesım o paraya yapılmazArkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Biraz aşçılık yapabilsen,Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Zaten sürekli dinleneceksin yapacağın hiç bir iş yokKanka dedim belki haftasonlari dinlenirim cumartesi pazar izinide yokmuş aq
Kral Bir de ben sormasam iznin olmadığını bile söylemeyecek anlatırken o kadar basit anlatıyor ki sanki 16 saat 6 saatmiş gibi anlatıyor ya ne olacak diyor dinlenirsin diyor: D
Her gün 16 saat nedir ya eve yatmaya mı gitcen sadeceAyrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok
40 yaşından sonra otele kim alır bu arkadasiAdamlar senle alay etmiş dostum git 3 ayda bi dil öğren gece otelde çalış aynı parayı 8 saatte alırsın fazlasıyla
Yol yemek tatil yoksa 60k enaz .Bu işlerle yıllardır ilgileniyorum, ayrıca İstanbul gibi hayat pahaliliginin oldugu bir yer değil yaşadığım yerArkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Standart is yani aldigim en dusuk maasDost bu ne işi ne güzelmiş
Bu iş sana uygun değil. İçimden dene demek geliyor ama gördüğüm en kötü şartlara sahip kritik olan ise Avrupa'dan Anadolu'ya her gün mahvolursun metrobusteArkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ona göre maaşı normalden yüksek tutmuş adam daha ne yapsın işi kabul edip etmemek kişiye kalmisBu işin hakkı tabancayı kuşanıp bu şartları hazırlayan firavun soyu işvereni vurmak
Hakediyosunuz her seyi 16 saat degil sizi 20 saat calistirmak lazimOna göre maaşı normalden yüksek tutmuş adam daha ne yapsın işi kabul edip etmemek kişiye kalmis
Ağır ise gelemeyen için ideal bir iş maasida mesai saatine göre işte onu demeye çalışıyorum, o zaman evinde otur gez toz dolaş kim sana 40 k maaş verir bunumu istiyorsun ?Hakediyosunuz her seyi 16 saat degil sizi 20 saat calistirmak lazim
kölelik kalkmadi mı sene olmus 2025Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Patronların bu kadar aç gözlü olduğu ülkedeDost o zaman öyle yerlerde calısmayıversin insanlarda biraz salak olmasın affedersin de10-12 saat çalışıp daha fazla alacak yerler var