Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Yol yemek işi bozuyor yoksa gidip orda çayını demlersin nette zaman gecirirsin paso

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,571
568
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Anadolu yakasında nerde bu ıs bende anadolu yakasındayım kardesım o paraya yapılmaz

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Biraz aşçılık yapabilsen,
Veya biraz dil,
Veya biraz enerjik isen
Turizm de bu parayı inan çok rahat kazanırsın.
8 saat mesai, 3 öğün yemek, kalacak yer.
Haftada bir izin

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
218
43
Kral Bir de ben sormasam iznin olmadığını bile söylemeyecek anlatırken o kadar basit anlatıyor ki sanki 16 saat 6 saatmiş gibi anlatıyor ya ne olacak diyor dinlenirsin diyor: D

Ondan dedim ya bro. Bunlara küfür şiir gibi etki yaratıyor bünyede.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,818
113
Yol yemek tatil yoksa 60k enaz .Bu işlerle yıllardır ilgileniyorum, ayrıca İstanbul gibi hayat pahaliliginin oldugu bir yer değil yaşadığım yer

adcsalknk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
99
28
Bu iş sana uygun değil. İçimden dene demek geliyor ama gördüğüm en kötü şartlara sahip kritik olan ise Avrupa'dan Anadolu'ya her gün mahvolursun metrobuste

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Bu işin hakkı tabancayı kuşanıp bu şartları hazırlayan firavun soyu işvereni vurmak

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,492
1,800
113
Çalışırken yorulmazsin ama İstanbul'da 3 vesayet yapmak her babayiğidin harcı değil. Üstünden tır geçmiş gibi olur her gün. Daha yakın bir yerden daha az miktarda ve insani şartları olan bir iş bul

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
99
43
Evin yakın olsa rakam iyi gibi duruyor.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
16 saat insan bünyesine ve psikolojisine aykırı, ayrıca 40 bini ben onlara vereyim 16 saat beklesinler evin önünde ayakkabılar çalınmasın diye

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Hakediyosunuz her seyi 16 saat degil sizi 20 saat calistirmak lazim
Ağır ise gelemeyen için ideal bir iş maasida mesai saatine göre işte onu demeye çalışıyorum, o zaman evinde otur gez toz dolaş kim sana 40 k maaş verir bunumu istiyorsun ?

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,223
5,848
113
kölelik kalkmadi mı sene olmus 2025

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,288
7,496
113
Dost o zaman öyle yerlerde calısmayıversin insanlarda biraz salak olmasın affedersin de10-12 saat çalışıp daha fazla alacak yerler var
Patronların bu kadar aç gözlü olduğu ülkede
Nerde çalışırsan çalış bi tahsilin yada mesleğin yoksa mecbur kalıyorsun işte yada kuryelik yapıcan suann en mantıklısı